Journalistene satte inn Suárez-støtet, men Colombia-sjefen nektet å svare

Sto på sitt.

PARERTE ALT: Colombia-boss Jose Pekerman var alt annet enn lysten på å snakke om Luis Suárez på dagens pressekonferanse på Maracana stadion i Rio. Foto: AFP / Eitan ABRAMOVICH / NTB Scanpix
PARERTE ALT: Colombia-boss Jose Pekerman var alt annet enn lysten på å snakke om Luis Suárez på dagens pressekonferanse på Maracana stadion i Rio. Foto: AFP / Eitan ABRAMOVICH / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

RIO DE JANEIRO (Dagbladet): Klokka 22 i morgen kveld, norsk tid, møtes Colombia og Uruguay til åttedelsfinale i det som kan bli en fotballfest av de sjeldne på Maracana stadion i Rio.

Uruguay har bare tidvis vist muskler så langt i VM, mens Colombia, anført av lille, store James Rodriguez har danset seg gjennom gruppespillet.

Det som, naturlignok, har fått desidert størst oppmerksomhet inn mot det sør-amerikanske oppgjøret er Luis Suárez´ biting og påfølgende utestengelse fra all fotball de neste fire månedene.

Parerte alle spørsmål På dagens pressekonferanse nektet imidlertid Colombia-trener José Pekerman å snakke om at motstanderens største stjerne er utestengt fra både morgendagens match.

- Er det verst å miste den beste spilleren før mesterskapet, som med Radamel Falcao, eller under mesterskapet, som med Suárez? ville en journalist vite.

- Det er komplisert å miste elementer, men du må alltid se framover og gjøre det beste ut av det, svarte rutinerte Pekermann.

Og slik fortsatt det. Journalistene stilte indirekte spørsmål rundt biteepisoden, mens Pekerman fortsatt å parere i stor stil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer