Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Journalister, Twitter og Facebook. Jeg har ikke sett noe konstruktivt

Rekdal om Norge-slakten.

(Dagbladet): Dommen var knallhard etter fotballandslagets 2-0-seier over Finland tirsdag: Dette holder ikke mål, lød den allmenne oppfatning. Spesielt første omgang og det lave tilskuertallet på Ullevaal var gjenstand for totalslakt.

Vålerenga-trener Kjetil Rekdal var ikke på kampen, men fikk med seg det som skjedde. Til klubbens hjemmeside sier han at fokuset i etterkant har vært altfor negativt.

- Jeg synes det er veldig mye negativt fokus. Alt er gærent. Jeg har ikke sett noen komme med noe konstruktivt. Både media, journalister, fotballtrenere, fotballeksperter, på Twitter og Facebook - det er veldig mye negativt rundt fotballen i Norge. Det er ikke bra. Vi kan ikke snakke ned produktet vårt så mye som blir gjort, sier Rekdal i intervjuet.

Tøff start Han synes selve resultatet - 2-0 - er bra. Han begrunner dette med at oppgjørene internasjonalt ofte er tette.

Rekdal forbereder nå møtet mot Rosenborg lørdag. Og sannsynligvis kommer det tre ganger så mange tilskuere som på Ullevaal tirsdag.

Vålerenga har fått en tøff start. Laget ligger sist i Tippeligaen med null poeng, og er desperat etter en seier.

Om møtet med trønderne sier Rekdal:

- Det er i utgangspunktet en storkamp. Det er en storklubb som Rosenborg, og en klubb som prøver alt den kan for å bli en storklubb. Det trekker folk.

Kampklar I Trondheim rapporteres Pål André Helland å være kampklar igjen. Han har slitt med lysken, og har foreløpig ikke spilt et eneste tippeligaminutt.

I Vålerenga har Magne Hoseth deltatt på trening, men han skal på ingen måte spille mot Rosenborg. Veteranen skal utdanne seg til trener og ønsker å få et innblikk i klubben, opplyser Rekdal.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media