- Journalister, Twitter og Facebook. Jeg har ikke sett noe konstruktivt

Rekdal om Norge-slakten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Dommen var knallhard etter fotballandslagets 2-0-seier over Finland tirsdag: Dette holder ikke mål, lød den allmenne oppfatning. Spesielt første omgang og det lave tilskuertallet på Ullevaal var gjenstand for totalslakt.

Vålerenga-trener Kjetil Rekdal var ikke på kampen, men fikk med seg det som skjedde. Til klubbens hjemmeside sier han at fokuset i etterkant har vært altfor negativt.

- Jeg synes det er veldig mye negativt fokus. Alt er gærent. Jeg har ikke sett noen komme med noe konstruktivt. Både media, journalister, fotballtrenere, fotballeksperter, på Twitter og Facebook - det er veldig mye negativt rundt fotballen i Norge. Det er ikke bra. Vi kan ikke snakke ned produktet vårt så mye som blir gjort, sier Rekdal i intervjuet.

Tøff start Han synes selve resultatet - 2-0 - er bra. Han begrunner dette med at oppgjørene internasjonalt ofte er tette.

Rekdal forbereder nå møtet mot Rosenborg lørdag. Og sannsynligvis kommer det tre ganger så mange tilskuere som på Ullevaal tirsdag.

Vålerenga har fått en tøff start. Laget ligger sist i Tippeligaen med null poeng, og er desperat etter en seier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.