<b>JUBEL</b>.
Strømsgodsets Eirik Ulland Andersen (t.h), Bassel Jradi (nr to fra v) og Stian Ringstad (midten) jubler for utligningen til 1-1 under eliteseriekampen i fotball mellom Strømsgodset og Molde på Marienlyst stadion.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
JUBEL. Strømsgodsets Eirik Ulland Andersen (t.h), Bassel Jradi (nr to fra v) og Stian Ringstad (midten) jubler for utligningen til 1-1 under eliteseriekampen i fotball mellom Strømsgodset og Molde på Marienlyst stadion. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpixVis mer

Eliteserien: Strømsgodset-Molde

Jradi millimetre fra tre poeng

Men det endte til slutt uavgjort i oppgjøret mellom Strømsgodset og Molde.

  • Strømsgodset-Molde 1-1 (0-1)

(Dagbladet): Strømsgodset som før oppgjøret mot Molde på Marienlyst stadion lå på kvalikkplass (14.plass) i Eliteserien trengte sårt tre poeng mot mannskapet fra Rosenes by, slik endte det ikke.

Etter en jevn start på kampen var det bortelaget som åpnet målkontoen først. Strømsgodsets midstopper Kim Andre Madsen bommer i det han prøver å klarere en langpasning fra Moldes Petter Strand. Björn Bergmann Sigurdarson snapper opp ballen foran Vilsvik, trikser seg inn i 16-meteren før han trygt vipper ballen over Strømsgodsets keeper Espen Bugge Pettersen.

Drømmestart

Med en første omgang hvor Sigurdarsons mål var eneste store begivenhet, fortalte Strømsgodste trener Tor Ole Skullerud til Eurosport at planen for andre omgang var at de ikke skulle bli så lave og ta bedre vare på overgangene.

Kun tre minutter etter at omgangen ble blåst i gang fikk Godset uttelling. Moldes Babacar Sarr står helt upresset utenfor egen 16-meter og sender ballen rett i bena på Jradi som dytter den enkelt over til Eirik Ulland Andersen, som som plasserer ballen i det lengste hjørnet. Dette var Ulland Andersen sin femte scoring for sesongen.

Etter Godset sin sjokkåpning gjenvant Molde fotfeste og klarte å nøytralisere det som kom i mot dem. Stillingskrigen fortsatte og ingen av lagene maktet å skape de store sjansene.

Sluttdrama

Tre minutter før fulltid spilles Jradi fri og brenner til fra skrå vinkel innenfor Moldes 16-meter. Ballen treffer undersiden av tverrliggeren før den spretter ut på motsatt side.

Mål og tre poeng ville betydd at Strømsgodset hadde klatret fra sin 14.plass på tabellen til en 12.plass bak Lillestrøm. Slik ble det ikke og det var en noe frustrert Strømsgodset trener som stilte til intervju etter kampslutt.

- Jeg kan ikke be om så mye mer i denne kampen, men jeg kan be om at marginene snur, forteller Skullerud til Eurosport.

Hjemmefansen

Strømsgodset keeper Espen Bugge Pettersen gav fingeren til hjemmefansen.

Keeperen ble satt under hardt press av Molde-angrepet i det han skulle klarere et tilbakespill. Han maktet ikke å holde ballen inne på banen, noe Godset-supporterne bak målet viste klar misnøye med.

FINGEREN: Keeper Espen Bugge Pettersen ble så irritert på hets fra hjemmefansen at han viste de fingeren.
Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
FINGEREN: Keeper Espen Bugge Pettersen ble så irritert på hets fra hjemmefansen at han viste de fingeren. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Vis mer

Bugge Pettersen svarte resolutt med å snu seg og vise fingeren.

Til Eurosport fortalte han at reaksjonen kom etter at noen supportere gjentatte ganger denne sesongen, har vært lite fornøyd med hans prestasjoner.

- Jeg synes det har blitt gradvis verre for hver gang her og nå var det etter første berøring i kampen. De sprer møkk. Hvis ikke de er her for å støtte oss, får de pelle seg hjem rett og slett, sa Bugge Pettersen.

På spørsmålet om det var greit å vise fingeren, svarer keeperen nei, men legger til at han må få lov til å reagere han også.

Strømsgodset er fortsatt på kvalikkplass ett poeng forran Tromsø. Neste kamp er borte mot Lillestrøm førstkommende lørdag.