Jürgen Klinsmann. Fra helt til jaget vilt på rekordtid

Får beinhard kritikk i amerikansk presse.

KRITISERES. Jürgen Klinsmann utsettes for massiv kritikk i amerikansk presse etter nederlaget for Mexico i CONCACAF CUP lørdag. Samme dag tapte U23-laget for Honduras. Foto: AFP/NTB/Scanpix.
KRITISERES. Jürgen Klinsmann utsettes for massiv kritikk i amerikansk presse etter nederlaget for Mexico i CONCACAF CUP lørdag. Samme dag tapte U23-laget for Honduras. Foto: AFP/NTB/Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Amerikansk presse er ute etter Jürgen Klinsmann.

Lørdag scoret Mexico vinnermålet i andre ekstraomgang med to minutter igjen på klokka i og vant CONCAFA Cup 3-2. Det medfører at USA blir hjemme, og Mexico får delta i Confederation Cup, som på norsk kalles prøve-VM i Russland i 2017.

Klinsmann får hard kritikk for sin dobbeltrolle som direktør og trener for det amerikanske landslaget.

Bleacherreport.com konkluderer med at USA mislyktes på den viktigste dagen siden VM i 2014. Nettstedet skriver at Klinsmann raskest mulig må ut av sin komfortsone, ellers risikerer landslaget gå på flere stygge blemmer i framtida. Men at det fortsatt er tid til å gjøre viktige endringer i forhold til feilgrepene i kontrakten til Klinsmann med tydelig adresse til tyskerens dobbeltrolle.

USA risikerer også å gå glipp av neste OL, etter at U23-laget samme dag tapte 0-2 for Honduras. Laget ledes av Andi Herzog, som er håndplukket av Jürgen Klinsmann.

Herzog sa etter kampen, at laget hans sviktet på den viktigste dagen. «Det er trist, men sant», sa Herzog ifølge Sports Illustrated.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.