Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jürgen Klopp applauderte perlescoringen til stortalentet Ojo (18)

Videre i FA-cupen etter 3-0 mot Exeter.

2-0: 
Liverpools Sheyi Ojo skrur ballen opp i hjørnet. Foto:
Reuters / Phil Noble / NTB Scanpix
2-0: Liverpools Sheyi Ojo skrur ballen opp i hjørnet. Foto: Reuters / Phil Noble / NTB Scanpix Vis mer

• Liverpool - Exeter 3-0 (1-0)

(Dagbladet): Exeter hadde allerede før kampen vunnet jackpot ved å få omkamp på Anfield. Kampen gir fjerdedivisjonsklubben sårt tiltrengte penger i klubbkassa, på grunn av deres prosentandel av billettinntektene.

Før kampen kunne du se hvor mye det betydde for spillerne å være på historisk grunn. Pressebilder fra arenaen viste flere av bortelagets spillere med smarttelefoner i hendene, sannsynligvis for å forevige det spesielle øyeblikket.

For Liverpools del var det bare seier og avansement som gjaldt.

Exeter havnet bakpå tidlig, og klarte aldri å hente seg inn igjen. Til slutt ble det en komfortabel seier til de røde.

Få stjerner Jürgen Klopp stilte med et ungt lag i den første kampen mot Exeter som endte 2-2. Tyskeren var likevel ikke snauere enn at han stilte med tilnærmet samme ellever, med unntak av tre spillere.

Blant dem var Simon Mignolet som gikk inn mellom stengene for Adam Bogdan, som ikke hadde noen stor dag på jobb i det første oppgjøret mellom lagene.

Liverpool-tilhengerne fikk også et gledelig gjensyn med backen Jon Flanagan, som endelig var tilbake på benken for første gang siden mai 2014 etter sin kneoperasjon.

Før kampen ble Klopp spurt av BT Sport om han hadde en melding til sine unge spillere. Svaret var:

- Ja. Nyt det.

Tidlig ledelse Men det var en av de mer erfarne spillerne som ga Liverpool ledelsen etter snaut ti minutter. Brad Smith spilte vegg med Christian Benteke, før han fant Joe Allen på fem meter. Midtbanesliteren gjorde ingen feil, og ga hjemmelaget en pangstart.

Liverpool styrte kampen før pause, men klarte ikke å doble ledelsen til tross for flere gode muligheter.

1-0: Joe Allen har nettopp gitt Liverpool ledelsen. Foto: Paul Greenwood/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
1-0: Joe Allen har nettopp gitt Liverpool ledelsen. Foto: Paul Greenwood/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer

Etter 50 minutter ble det likevel jubel på Anfield da nevnte Jon Flanagan endelig kom innpå.

Noen minutter etterpå var Jordon Ibe utrolig nære scoring, men skuddet til vingen gikk via tverrliggeren og ned på streken. Reprisen viste at rundt 4/5 av ballen var over linja.

To raske mål Sheyi Ojo er spådd en lysende karriere i Liverpool-trøya, og i dag fikk 18-åringen noen minutter på banen. Han spilte veldig godt i det første oppgjøret mot Exeter.

Midtbanespilleren punkterte kampen kvarteret før slutt med en frekk avslutning i vinkelen. Det var hans første scoring for klubben.

Jürgen Klopp applauderte scoringen på sidelinja - vel vitende om at Liverpool var på vei til neste runde.

Etterpå økte João Teixeira ledelsen etter en fin pasning fra Christian Benteke. Alene med keeper gjorde portugiseren ingen feil.

Liverpool møter West Ham hjemme i fjerde runde.

STORT ØYEBLIKK: Exeter-spillerne tar bilder på Anfield før kampen. Foto: Paul Greenwood/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
STORT ØYEBLIKK: Exeter-spillerne tar bilder på Anfield før kampen. Foto: Paul Greenwood/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media