Jürgen Klopp har fått Liverpool på rett vei. Slik har han tenkt å ta de røde til en ny storthetstid

Liverpool har ikke vunnet ligaen siden 1990. Nå tror stadig flere at manager Jürgen Klopp sitter på vinnerformelen.

SUPPORTERFAVORITT: Jürgen Klopp har vunnet supporternes hjerter, men kan han ta laget til en ny storhetstid? Foto: Matt McNulty / JMP / REX / Shutterstock
SUPPORTERFAVORITT: Jürgen Klopp har vunnet supporternes hjerter, men kan han ta laget til en ny storhetstid? Foto: Matt McNulty / JMP / REX / Shutterstock Vis mer
Publisert

(FourFourTwo): Jürgen Klopp liker en fest. Det ble klart for Liverpool-spillerne da de var på vei hjem fra Vicarage Road og Watford 20. desember i fjor. Etter 0-3-tapet hadde de lurt på om sjefen kom til å avlyse julebordet som skulle holdes den kvelden. De fleste regnet med og håpet han skulle avlyse. Ingen var i humør til å feste.

Til deres store overraskelse insisterte Klopp på at julebordet skulle arrangeres som planlagt. Han krevde til og med at alle spillerne måtte komme. Spillere, ansatte og deres partnere dro alle til Formby Hall Hotell den kvelden med en tanke om at de ville gjort hva som helst for å slippe.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer