LEKENDE LETT: Juan Mata var den toneangivende spilleren da Chelsea reiste seg etter to strake tap. Foto: AP Photo/Tom Hevezi
LEKENDE LETT: Juan Mata var den toneangivende spilleren da Chelsea reiste seg etter to strake tap. Foto: AP Photo/Tom HeveziVis mer

Juan Mata herjet da Chelsea reiste seg

To målgivende pasninger og en scoring for spanjolen mot Wolves.

(Dagbladet): Juan Mata stod fram som den store spilleren på Stamford Bridge i kveld. Med to målgivende pasninger og en scoring gav han Andre Villas Boas litt pusterom etter de svake resultatene London-laget har hatt den siste tiden.

Chelsea som har slitt en del i det siste gjorde noen forandringer på laget før møtet med Wolverhampton. Lampard og Torres startet begge på benken, og unggutten Sturridge fikk tilliten fra start.

Hjemmelaget var gode i den første omganen, og kampen var i realiteten over etter de første 45 minuttene.

Stanget i ledelsen Det startet med at kaptein John Terry tok ansvaret for hjemmelaget på Stamford Bridge. Han steg høyest på en corner fra Mata, og stanget hjemmelaget i ledelsen før det var spilt åtte minutter av kampen.

Spissen takket og bukket for tilliten med å hamre inn den andre scoringen for hjemmelaget etter pasning fra Juan Mata. Unggutten var frisk hele kampen, og kunne fort scoret flere mål i kveld.

Parademarsj Kampens store spiller Juan Mata satte selv inn 3-0 like før pause. Ashley Cole fant Mata som stod merkelig alene på femmeteren, og spanjolen kunne enkelt hamre ballen i nettaket, uttagbart for Hennessey i Wolves-buret.

Den andre omgangen ble en paradekamp for de blåhvite, og begge lag hadde gode muligheter til å score. Hennessey hadde blant annet en utrolig dobbelredning på forsøk fra Sturridge og Mata.

RAGET HØYEST: John Terry stanget hjemmelaget i ledelsen allerede etter syv minutter. Foto: AP Photo/Tom Hevezi
RAGET HØYEST: John Terry stanget hjemmelaget i ledelsen allerede etter syv minutter. Foto: AP Photo/Tom Hevezi Vis mer