Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Juan Mata nærmer seg Manchester United

Men Gary Neville er skeptisk.

TIL MANCHESTER?: Juan Mata sliter med spilletid i Chelsea, og kan være på vei bort fra klubben. Foto: AFP PHOTO / OLLY GREENWOOD / NTB Scanpix
TIL MANCHESTER?: Juan Mata sliter med spilletid i Chelsea, og kan være på vei bort fra klubben. Foto: AFP PHOTO / OLLY GREENWOOD / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I dagens papirutgave av The Telegraph het det at Juan Mata skulle være på vei til Manchester United for 37,5 millioner pund (380 millioner kroner). Dette ble avvist av United, uten at spekulasjonene ble noe mindre av den grunn.

José Mourinho skal være villig til å selge spanjolen, all den tid han stort sett sitter på benken hos de blå fra London.

Gagner alle Nå i kveld melder den britiske TV-kanalen Sky at United og Chelsea skal være i samtaler om en overgang, og at disse skal gå bra.

- Chelsea vil ha 325 millioner kroner, eller Wayne Rooney som en del av avtalen. United har sagt nei til begge deler, men mitt inntrykk er en enighet kommer til å bli nådd fordi det gagner alle parter, sier Skys fotballekspert Guillem Balague, og utdyper:

- Manchester United trenger en kvalitetsspiller, Mata trenger å komme seg ut av situasjonen han befinner seg i, og Mata forsterker United før møtene med Chelsea tittelrivaler Manchester City og Arsenal, noe som er klokt for José Mourinho, sier Balague.

Lav odds Tidligere United-spiller, nå ekspert hos nettopp Sky, Gary Neville, medgir at gamleklubben trenger en storsignering. Men han er usikker på om Mata er den rette.

- Jeg veit ikke helt om han passer helt inn i Uniteds fotballfilosofi, det er én ting, men kanskje viktigst: hvor skal han spille? Med Rooney og van Persie skadefrie, må Mata eventuelt belage seg på å spille ute i bredden. Da må enten United eller Mata tilpasse seg, sier Neville.

Bettingselskapene anser i alle fall overgangen for å være svært sannsynlig. Unibet gir deg bare 1,35 ganger pengene igjen hvis Mata er United-spiller når overgangsvinduet stenger. Til sammenligning får du 3,3 ganger pengene igjen om han er i Chelsea.

• Hva tror du - vil Juan Mata passe inn i Manchester United? Si din mening i kommentarfeltet.

Hele Norges coronakart