Jubel-Hassan tar farvel

DRAMMEN (Dagbladet): Strømsgodset-Lyn 3-3. Da fire minutter gjensto av Hassan El Fakiris (24) utlånstid i Lyn, kom endelig Monaco-spilleren på scoringslista. - Bittert at det ikke holdt til tre poeng, sier Hassan til Dagbladet.

I tropevarmen på Marienlyst fikk drøyt 2000 tilskuere oppleve et elendig Lyn-forsvar, og et Godset-lag til tider helt uten forsvar. Hadde Lyns nye spiss Helgi Sigurdsson spilt fotball i juni i stedet for å ha tatt seg ferie, ville Oslo-laget vunnet greit.

- Jeg skulle scoret da jeg var aleine med keeper i første omgang, sier Helgi Sigurdsson.

- Jeg føler at vi tapte to poeng, sier Lyn-trener Stuart Baxter.

- Veldig bittert, sier Lyn-eier Atle Brynestad.

- Når vi scorer tre ganger på bortebane bør det holde til seier og tre poeng, sier Hassan El Fakiri.

Som i sin siste kamp for Lyn var banens beste spiller igjen. Han sto bak det aller meste i lagets angrep, og trodde han hadde sikret alle poengene da han fra kort hold satte ballen i mål tett ved stolpen.

Ett tap på Ullevaal

- Men husk at vi har tatt sju poeng på de tre siste kampene, og bare tapt hn gang (mot Odd) hjemme på Ullevaal, sier Hassan, og får støtte fra trener Baxter.

- Vi skal jobbe veldig hardt for å sikre oss tre poeng i våre kommende hjemmekamper - og klarer vi det blir det ganske interessant, sier Baxter.

I går ble kvelden ødelagt av Strømsgodset, som lyktes med det laget kan best: dødballer. Tre minutter på overtid sendte David Hanssen av gårde et frispark, som Vidar Evensen satte perfekt i mål med pannebrasken.

Om 14 dager får Lyn Sogndal på besøk, med Hassan i Monaco.

Glimrende liga

- Jeg gleder meg til å komme tilbake til Frankrike, og håper på bedre kommunikasjon med lagets nye manager Didier Deschamps, sier Hassan. - Jeg regner med at han kan engelsk siden han har spilt for Chelsea.

- Jeg håper på å kunne spille for Monaco, og i en glimrende liga, sier Hassan til Dagbladet. - Og utvikle meg videre som spiller.