Jubel i badecarew

LA MANGA (Dagbladet): Rosenborg- Helsingborg 4-0. En snau time etter to scoringer og total lekstuga med Sveriges beste klubblag, kryper John Carew opp i et kar med skum og varme.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det har ikke skjedd noe spesielt med meg - jeg har bare funnet den gode følelsen, sier han til Dagbladet. - Følelsen? Den gutten har funnet roen, sier Nils Arne Eggen.

Og:

- Jeg vet ikke hva jeg skal si, jeg, men se på'n - han John kan bli en sensasjon i mars. Det er jo først nå du kan se at gutten er på gang. Og han er ikke aleine - hele laget er veldig bra. Jeg vil helst ikke si det, men det Rosenborg viste i denne kampen, beskriver forskjellen på norsk og svensk fotball, sier RBK-treneren.

14-1 i målsjanser underbygger den påstanden Nils Arne Eggen av en uforståelig og beskjeden grunn helst ikke vil snakke om. Alt det andre Rosenborg gjorde i den spanske vintersola, gjør utsagnet til en sannhet. Og det er det ikke jeg som sier, men han som så kampen i en plaststol ved siden av meg, Åge Hareide:

- Herregud, Rosenborg gjør jo akkurat som de vil, sa den tidligere Helsingborg-treneren før han gikk for å forberede Brøndby til turneringas andre semifinale.

På sitt beste

- Alt fungerte, sier John Carew fra skummet. - Vi scoret mål, skapte sjanser og byttet inn nye folk uten at det gikk ut over noe som helst. Og der har du det - Rosenborg på sitt beste. Klarer vi dette mot Dynamo Kiev, er det ingen tvil om at vi vinner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer