Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jubel-Riise vurderer medierådgiver

John Arne Riises agent Einar Baardsen setter seg i dag på Liverpool-flyet for å drøfte hvor mye John Arne Riise skal opptre i norske medier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter sommerens eneste Anfield-overgang er ålesunderen blitt et av fotball-Norges heiteste navn, og «alle» vil ha sitt. Ved kampslutt ligger det vanligvis rundt 15 meldinger på mobiltelefonen. John Arne Riise vil gjerne svare på det meste, men både klubb og kropp har sagt stopp.

Liverpool har lagt klare restriksjoner på når, til hvem og hva som kan kommenteres av spillerne, og Riise er ikke noe unntak.

Skal snakke

- Dette er mest myntet på de britiske spillerne overfor den britiske pressen. Klubben vil ikke ha forstyrrende spekulasjoner i hverdagen. Men John Arne kan snakke med norsk presse, sier agent Einar Baardsen til Dagbladet.

Derfor har han de siste ukene snakket jevnlig med Liverpool og spilleren sin, og i dag skal de finsikte den framtidige strategien. Trolig vil Baardsen bli pressebufferen.

- John Arne vil likevel ikke være så skjermet at ingen får tak i ham. Han vil være tilgjengelig, det ligger i hans natur. Men, ja, det har blitt litt mye i det siste. Det tapper ham ytterligere etter harde kamper, forklarer Baardsen.

Som gårsdagens hjemme på Anfield. Der eks-helt Jason McAteer fikk merke hvem som er ny backsjef i de rødes rekker. John Arne Riise stoppet effektivt 1996-98-forsvareren, og beviste at de unge styrer Liverpool.

Således var det vel heller ikke unaturlig at det var Emile Heskey (23) som fikset Sunderlands eneste baklengs. Den høyreiste på 1,90 puttet på hodet foran keeper Thomas Sørensen, sitt første siden 27. august. Og det gjorde godt.

- Jeg sikret meg slik at jeg kunne nå inn i boksen til Dannys (Murphy) innlegg kom, og jeg var utrolig glad for å få ballen inn. Det er ei stund siden sist, men gutta har hatt troen på meg, sier Heskey.

Ligaledelse

Kula fikk nettkjenning etter 21 minutters spill, og trygget ligaledelsen for L'pool. For selv om dommer Steve Bennett ga Sunderland lettere spill i andre omgang, klarte aldri Peter Reids gutter å komme tilbake. Bennett viste Dietmar Hamann det røde minuttet før hvilen.

Dermed ble det garderobefest for John Arne Riise, som gjorde en god forestilling foran 43.537 tilskuere. Og som dro rett hjem til familiefest med foreldre og slekt etter kampen.

Hele Norges coronakart