Jubeldebut for Brattbakk

Celtic- Hearts 1-0. Harald Brattbakk fikk mange lovord av Celtic-manager Wim Jansen etter å ha vært med på å spille Celtic mot toppen i skotsk eliteserie. - Han er lynrask og jobber hardt. Han blir en viktig spiller for oss i tida framover, sier manageren.

Brattbakk slapp til 31 minutter før slutt i gårsdagens storkamp på Parkhead. Og den målkåte trønderen markerte seg raskt foran sitt nye hjemmepublikum: Etter sju minutter i Celtic-trøya var han nær ved å score på en glimrende stupheading. # Celtics seiersmål kom 12 minutter før slutt. Craig Burley tok ned et innlegg fra svenske Henke Larsson og satte ballen i nota.

- Etter ei uke på reisefot, var det godt gjort av Brattbakk å spille så bra som han gjorde. Det var aldri meningen å bruke ham fra start i går. Først må han få sjansen til å bli kjent med de nye forholdene, sier Wim Jansen.
Seieren i går betyr at Brattbakks nye klubb er i gullkampen igjen for fullt. Glasgow Rangers klarte bare 0-0 mot Dunfermline i går, og dermed skiller bare to poeng mellom de tre beste.