Jubeldommer skal dømme tyrkerne

Så ut til å feire Ajax-mål, fikk trøbbel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg siste runde i EM-kvaliken direkte på http://live.dagbladet.no

(Dagbladet.no): Om Norge ikke kommer til EM, har de forhåpentligvis bare seg selv å skylde på. På TV 2 i går ville imidlertid verken John Carew eller Åge Hareide se bort fra muligheten for at Bosnia bevisst ikke gir alt mot Tyrkia i kveld.

Det eneste som er helt sikkert er at Norge må konsentrere seg om å gjøre sin del av jobben mot Malta. Og stole på at alt går riktig for seg i Istanbul - der nederlandske Eric Braamhaar er satt opp som dommer.

Braamhaar kom i fokus flere ganger forrige sesong. Mest bråk ble det etter at Kenneth Perez hadde scoret Ajax\' femte mål på bortebane mot PSV. Braamhaar gjorde et lite hopp før han knyttet neven, men nektet for å ha jublet da han ble konfrontert med episoden etterpå.

Etter hvert måtte han likevel innrømme at gesten ikke var helt heldig.

- Det skyldes ene og alene det faktum at jeg brukte fordelsparagrafen, og at det laget som ble forulempet likevel fikk fordel av det. Det var det som var fantastisk, forklarte han etterpå, og lovet at han skulle oppføre seg mer diskret i fortsettelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer