Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jubelkveld for Solbakken

Ståle Solbakken og FCK er ett poeng unna utslagsrunden i europaligaen etter at de torsdag vant 1-0 borte mot sveitsiske Lugano.

SEIER: For Pierre Bengtsson og FCK. Foto: NTB Scanpix
SEIER: For Pierre Bengtsson og FCK. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nicolaj Thomsen avgjorde kampen med sin scoring etter 27 minutter. Dermed er danskene opp på ni poeng, ett mer enn Malmö på annenplass i gruppen. Dinamo Kiev fra Ukraina er nummer tre med seks poeng, mens Lugano er sist med sine to.

Det betyr at ett poeng i rivaloppgjøret mot Malmö vil være nok for at Solbakkens menn skal sikre avansement. Den duellen spilles i København 12. desember.

Svenskene måtte slite hardt for tre viktige poeng hjemme mot Dinamo Kiev torsdag. Dypt inne i overtiden sto det 3-3. Da dukket superveteran Markus Rosenberg (37) opp og sikret Malmö-seier. Den målgivende pasningen hadde Jo Inge Berget. Nordmannen var for øvrig også involvert på 1-0-scoringen etter to minutter.

Dersom ukrainerne gjør jobben hjemme mot Lugano i siste runde, er Malmö likevel avhengige av seier i den danske hovedstanden for å sikre en plass i neste runde. De er nemlig bak Dinamo Kiev på innbyrdes oppgjør.

Sten Grytebust satt hele kampen på benken for FCK.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media