Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jubelkveld i Trondheim

Frode Johnsen nettet to ganger da Rosenborg banket Lyn 5-0 i kveldens cupkamp. Trønderne er klare for kvartfinalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Søndag gikk Rosenborg på sesongens første tippeligatap: 1-2 for Tromsø var et nederlag for Åge Hareide og co. I går var de igjen tilbake i gamle takter. Trønderne lekte katt og mus hjemme mot Lyn, og vant fortjent 5-0.

- Det ble en del mål, ja, sier tomålsscorer Frode Johnsen til Dagbladet.no etter kampen.

- Lyn lå langt bakpå - var veldig defensive, og det ble nesten enveiskjøring. - De led nok av at sentrale spillere var ute med skade, sier Johnsen.

Johnsen ordnet 1-0 åtte minutter ut i kampen. Roar Strand la på til 2-0 åtte minutter etter halvspilt, før Frode Johnsen gjorde sitt andre og trøndernes tredje for kvelden 61 minutter ut i kampen. Innbytter Øyvind Storflor og Harald Martin Brattbakk ordnet henholdsvis 4-0 og 5-0.

Søndag møtes Rosenborg og Vålerenga til tippeligakamp på Ullevaal. Det blir etter muligens Tobias Grahns siste kamp for Oslo-laget. Vålerenga-trener Kjetil Rekdal lover Grahn en verdig avslutning. Grahn kan også vente seg en verdig avslutning fra Rosenborg.

- Da får vi håpe vi kan sende ham hjem til Sverige med 3-0 til oss, sier onsdagens tomålsscorer Frode Johnsen.

De sju resterende kampene i 4. runde spilles onsdag 6. og torsdag 7. august.

MÅLKÅTE: Frode Johnsen (foran) scoret to, Harald Martion Brattbakk ett da Rosenborg slo ut Lyn i 4. runde i cupen. Foto: SCANPIX