JUBELPOOL

LONDON: Charlton-Liverpool 0-4. - At vi nå er klare for Champions League neste sesong er det beste som har skjedd for Liverpool. Cup-seierne betyr selvsagt enormt mye, men målet vårt har hele tiden vært mesterligaen, sier en strålende fornøyd Gerard Houllier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Robbie Fowler (2), Danny Murphy og Michael Owen satt Charlton på plass de siste 45. minuttene på The Valley i går ettermiddag.

Liverpool kom til London med et enormt press på sine røde skuldre, slitne var de også.

Laget har spilt 63 kamper denne sesongen og scoret 127 mål, ettersom de har vært sjefer i Worthington cup, FA- og UEFA-cupen. De to siste pokalene ble satt inn i mesterskapshyllene på Anfield denne uka.

- Vi spilte egentlig en doktor Jekyll og mister Hyde-kamp mot Charlton. Før pause var det lite som stemte for oss, og Charlton var best. I pausen snakket vi alvorlig sammen og foretok et par justeringer. Det viste seg å gi resultater, sa Houllier som mener Robbie Fowler viste at han er gull verdt for klubben. Det har lenge vært spekulasjoner om Robbie er på vei bort.

Fowler blir

- Det å spille i en klubb som Liverpool handler ikke bare om de 11 som starter en kamp, for å hevde oss må vi har en stor og solid tropp. Det er vi i ferd med å få, og Robbie er definitivt med, sa Houllier som la til at han håper å kunne handle inn et par nye spillere før sesongstart 18. august.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer