Jubelranet

Brann- Viking 2- 1. Erik Huseklepp (21) har ikke spilt ett minutt for verken kretslag eller aldersbestemte landslag. Nå framstår han som mannen som skal få Bergen til å glemme Raymond Kvisvik.

BERGEN (Dagbladet): I går var han - sammen med Charlie Miller - avgjørende for Branns snuoperasjon mot Viking. Begge målene laget scoret, ble skapt av den entusiastiske 21-åringen på venstrekanten.

- Veldig gøy. Men nå må jeg jobbe med å bli mer stabil, sier Huseklepp til Dagbladet. Etter strålende forarbeid fra Huseklepp banket Charlie Miller inn utlikningen for Brann. At den kom ufortjent, var selv skotten enig i.

Stjal seieren

- Viking var uheldige og vi stjal kanskje seieren. Men den smakte like godt for det, smiler Miller.

Erik Huseklepp debuterte med et herlig mål på Brann stadion i sin første kamp mot Fredrikstad. I går ga han Bjørn Dahl mye å jobbe med i den mye omtalte Kvisvik-rollen.

- Jeg sliter mer med å finne formen på bortebane, sier Huseklepp. Fortsetter bergenseren oppturen, kan Brann få et slagkraftig vingpar neste år: Da kommer nemlig Petter Vaagan Moen vestover.

- Jeg får veksle noen ord med ham. Har aldri møtt ham før, smiler Huseklepp, som treffer Petter på landslagssamling denne uka.

Utrolig viktig

- Kan du ta opp arven etter Raymond Kvisvik?

- Jeg må bli mye mer stabil først. Men jeg synes vi har spennende ting på gang her. Erik - sønn av tidligere Brann-klippe Ingvald Huseklepp - er lettet over at laget igjen har meldt seg på i kampen om Royal League-plass:


- Dette var utrolig viktig. Nå er vi med igjen, sier Erik Huseklepp.

BRANN-HELTENE: Charlie Miller (foran) scoret ett mål for Brann, og jublet sammen med Erik Huseklepp etter seieren på Stadion.