VINNER OFTE PÅ LANGTUR. Per Oleg Midtfjeld vinner gjerne når han er ute og farter. Han har spesielt høy seiersprosent i Bergen. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
VINNER OFTE PÅ LANGTUR. Per Oleg Midtfjeld vinner gjerne når han er ute og farter. Han har spesielt høy seiersprosent i Bergen. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

Jubler ofte i Bergen

Spillerne må se opp når Midtfjeld reiser.

||| • Klikk her og grip sjansen i dobbel jackpotomgang!

Når Per Oleg Midtfjeld tar en drøy reise på en lørdag, er det som regel riktig som spiller å legge litt ekstra vekt på akkurat det.

Og spesielt i Bergen har han en svært høy seiersprosent.

Oleg, som den populære karen kalles i travsporten, reiser ofte hjem igjen med seier i en slik sammenheng.

Men han er også en pokerspiller som gjerne ligger lavt og holder kortene tett til brystet.
-Jeg melder før jeg får vite sporene. Og denne gang ble det meste feil, sier Oleg til Dagbladet.
-Det er bare Thierry som trakk et bra spor. Det er vel bare ham jeg kan vinne med, sier Oleg.
-Men han kan gjerne bli nummer fem eller seks også. Han er bra, men det er det flere andre i løpet som også er, mener Midtfjeld.

-Da blir det annlerledes

-Er Megaman Neo strøket? Hva feiler det ham da, spør Midtfjeld på Dagbladets opplysning.
Rikstoto skriver på sin nettside, at forhåndsfavoritten i Kniksens Æresløp har fått et snev av krysslammelse.
-Se det, da blir det annerledes. Men nå kan det lett bli slik, at Bo Westergaard får teten med Smoking Gun. Den var god sist, og blir vrien å slå fra tetposisjonen. Cromwell går bra løp, når han er i orden, men er avhengig av å smyge med fra et dårlig startspor. Han har hatt halstrøbbel, men jeg håper det er i orden nå. Hesten er behandlet, men det er en god stund siden. Cromwell leverer sikkert et bra løp, men jeg blir overrasket om han vinner. Selv nå som Megaman Neo er borte, forteller Oleg.

-Veldig usikker

Han sender ut Vegas Yankee i V75-4 for første gang i sin regi.

-Han har hatt alle mulige problemer i både koder og knær. Han har fått det rolig i trening og kommer til å få et pent løp. Så får vi se om det er noe igjen, når jeg kjører til slutt. Det har jo gått store ord om denne hesten. Men det har han ikke fått vist noe av. Vi får se om alle problemene har satt seg i hodet hans eller ikke, avslutter Midtfjeld.

Store gevinstmuligheter

Det er dobbel jackpotomgang på 25-års dagen for Bergen Travpark. Det betyr tre dobling for sju rette. Og muligheten til å vinne 18 millioner kroner, om en spiller er alene om å feste de sju vinnerne til kupongen.