Jubler

Martin Ødegaard og Norges Fotballforbund gratulerte Erling Braut Haaland i natt. 20-åringen ble tidenes yngste toppscorer i Champions League.

PÅ PLASS I MARBELLA: Martin Ødegaard og Erling Braut Haaland er sammen igjen i Marbella. Dette bildet ble tatt på forrige samling i mars. Foto: Geir Olsen / NTB
PÅ PLASS I MARBELLA: Martin Ødegaard og Erling Braut Haaland er sammen igjen i Marbella. Dette bildet ble tatt på forrige samling i mars. Foto: Geir Olsen / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

MARBELLA (Dagbladet): På fotballandslagets hotell i Marbella var det stor aktivitet på sosiale medier før og etter midnatt.

Da sluttsignalet gikk i Champions League-finalen mellom Manchester City og Chelsea, ble det klart: Erling Braut Haaland er toppscorer i turneringen denne sesongen.

Med ti scoringer slo han Kylian Mbappé, som kom på andreplass, med åtte scoringer. Neymar, Mohamed Salah, Karim Benzema, Marcus Rashford og Olivier Giroud var blant spillerne som delte tredjeplassen med seks mål hver.

- Top scorer, skriver Martin Ødegaard på Instagram Stories, ledsaget av et bilde av ham og Haaland.

Norges Fotballforbund melder:

- Champions League-finalen er ferdigspilt og her står turneringens yngste toppscorer gjennom tidene. Gratulerer så mye med en fantastisk prestasjon, Erling Haaland.

Også Haalands far, Alfie, er strålende fornøyd:

- Danke. And well done, Erling Haaland, melder han på Twitter - og får til svar fra sønnen:

- Thanks dad. Sleep well. See you soon.

Fotballandslaget forbereder seg til privatlandskampene mot Luxemburg og Hellas, som spilles i Málaga onsdag og neste søndag. Utenlandsproffene hadde ei lett økt på den spanske solkysten lørdag. De neste 24 timene får de følge av spillerne i Eliteserien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer