Jublet etter 1-5-tap i finalen

Norway Cup-finalene er i gang.

EKEBERGSLETTA (Dagbladet.no): Tap og vinn med samme sinn. Sånn lyder et av de enkleste, men vanskeligste mottoene innafor idretten.

For jenter 16-laget til Hasundgot faller dette seg helt naturlig, og gleden bar dem helt til B-finale på den nest siste dagen av Norway Cup.

- Hold humøret oppe

Der scoret motstanderlaget Trosvik det første målet, før Hasundgot slo tilbake med en utlikning signert Sesilie Røyset Røren (15). Målet kom etter flott forspill langs høyrekanten.

Deretter ramlet laget fra Ulstein litt sammen, og motstander Trosvik scoret tre kjappe mål til før pause. Men ingen ga opp håpet av den grunn.

- Hold humøret oppe. Blir vi sure, så taper vi. Er vi blide, kan vi klare det, lød den enkle beskjeden fra trener Sissel Kleven til spillerne

Sang bursdagssang i pausen

De kvitterte med å bruke pausen til å synge bursdagssang for en av de trofaste tilskuerne på sidelinjen.

Jublet etter 1-5-tap i finalen

Etter hvilen scoret Trosvik enda en gang, slik at sluttresultatet ble 1-5. Hasundgot-spillerne hadde likevel ingen problemer med å følge trenerens instruks om å holde humøret oppe.

I videoen ovenfor finner du et eksempel på skikkelig gladfotball - og det i en av de mange finalene som spilles på Ekebergsletta i dag.

<B>FARGERIKE JENTER: Halvparten av Hasundgot-spillerne reiser nå hjem til Ulstein med pokalen, mens den andre halvparten forlenger Oslo-oppholdet litt.