Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jublet for seier, så kom kontrabeskjeden

Nairo Quintana tildelt seieren i stedet.

JUBLET FOR TIDLIG: Russeren Ilnur Zakarin (i rødt) kom først over mål og ble naturlig nok utropt som vinner, men noen minutter senere kom beskjeden om at han ble fratatt seieren grunnet det juryen mente var en irregulær spurt.
Foto: Jean-Christophe Bott/Keystone via AP/NTB Scanpix
JUBLET FOR TIDLIG: Russeren Ilnur Zakarin (i rødt) kom først over mål og ble naturlig nok utropt som vinner, men noen minutter senere kom beskjeden om at han ble fratatt seieren grunnet det juryen mente var en irregulær spurt. Foto: Jean-Christophe Bott/Keystone via AP/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Colombianeren Nairo Quintana ble «gitt» seieren på den 2. etappen sykkelrittet Tour de Romandie i Sveits torsdag.

Russeren Ilnur Zakarin kom først over mål og ble naturlig nok utropt som vinner, men noen minutter senere kom beskjeden om at han ble fratatt seieren grunnet det juryen mente var en irregulær spurt.

TV-bildene viste at Zakarin kom i nærheten av Quintana like før mållinjen. Colombianeren mente seg hindret, men likevel var det flere som mente at deplasseringen virket i strengeste laget.

Det var bare de to nevnte rytterne som kjempet om seieren. Rui Costa, som var tredjemann i mål, var hele 26 sekunder bak.

- Pinlig, kommenterte Eurosports svenske kommentator Roberto Vacchi.

Dermed rykket Quintana opp fra sin 2.-plass, og samtidig overtok han også ledelsen i rittet sammenlagt etter de 173,9 kilometerne fra Moudon til Morgins.

Zakarin er nærmest, men er frakjørt med 18 sekunder.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart