Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jublet som gale da United kom opp av bollen: - De andre gjestene kikket på oss

Midtjylland-spiller Kristian Bach Bak med venner og familie.

FORNØYD: Midtjylland-spiller Kristian Bach Bak (t.v) var veldig fornøyd med trekninga. Foto: EPA/OLIVIER HOSLET/NTB Scanpix
FORNØYD: Midtjylland-spiller Kristian Bach Bak (t.v) var veldig fornøyd med trekninga. Foto: EPA/OLIVIER HOSLET/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Manchester United måtte ta den tunge veien inn i Europa League etter tapet for Wolfsburg i Champions League-gruppespillet. En liten trøst for det engelske storlaget er at klubben som skal stå på motsatt banehalvdel i februar er danske Midtjylland.

Det blir det fjerde danske laget de røde djevlene møter. Tidligere har Brøndby, FC København og Aalborg vært motstandere i Europa. Det er ikke bare et drømmeoppgjør for norske fans som vil ha en kort reise til bortekampen, men også for den danske klubben selv.

Midtjylland-leiren jubler over trekningen, som betyr klingende mynt i kassa. Og forsvarsbauta Kristian Bach Bak (33) gleder seg ekstra mye over den sportslige utfordringen.

- Jeg har nettopp vært å kjøpt en håndfull øl for å feire det. Det er helt sinnssykt. Det kunne ikke vært bedre. Det er drømmetrekningen. Det er så gøy. Jeg kunne ikke vært på et bedre sted nå, sier Bach Bak ifølge danske BT.

God stemning De danske lagene har vinterferie fram til 28. februar, og Bak fulgte derfor trekningen på en pc i spanske Tenerife da Manchester United ble trukket opp av bollen. Mellom baderinger og paraplydrinker fikk andre feriegjester høre høye rop fra Bach Bak.

- Mine foreldre og noen venner er her. Vi satt nede med svømmebassenget, og vi bare ropte opp til de andre da vi så trekningen. De andre gjestene kikket på oss og tenkte «hva faen er det dere driver med». Det er så gøy, sier Bach Bak.

Men som BT så elegant formulerer: «Mulighetene er naturligvis en anelse mindre nå, enn om Midjylland hadde møtt norske Molde som første motstander».

Håper på undervurdering Likevel har Uniteds svake form den siste tiden ikke gått upåaktet hen hos dansken.

- Vi kan håpe at Manchester United gjør som Southampton og undervurderer oss litt. La oss håpe at de er i samme forfatning da som nå. For da har vi en sjanse. Men vi må bare erkjenne at det skal en sensasjon til, sier Bach Bak.

Midjylland slo Southampton ut av kvalifiseringen til Europa League med 2-1 sammenlagt etter 1-0-seier hjemme.

En annen spiller som også jubler er Midtjyllands finske defensive midtbanespiller Tim Sparv. Han skriver på Twitter at det ikke er til å tro at han nå skal møte klubben han har vært fan av siden han var liten guttunge (se meldingen i høyremargen).

28-åringen tok seg tid til å svare fans på Twitter, der han blant annet sa at det ikke var noe fare for at han kom til å score mot favorittklubben, siden han «aldri scorer».

Hele trekningen kan du se her.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media