Jugoslavia bytter fire spillere

Jugoslavias landslagssjef Vujadin Boskov var ikke fornøyd med hva laget hans viste mot Slovenia. Nå bytter han ut fire spillere til søndagens kamp mot Norge.

- Vi trenger spillere som er i god form. Mihajlovic er suspendert i en kamp, og i tillegg vil vi gjøre bytter i angrep, i mål og på en plass til, sier Boskov til EMs offisielle hjemmeside.

Suspensjon

Slobodan Komljenovic er mannen som i følge jugoslavisk presse får oppgaven med å vikariere for Sinisa Mihajlovic i Jugoslavias forsvar. Mihajlovic hadde en helsvart kamp mot Slovenia, og var i tillegg til utvisningen direkte skyld i Slovenias tredje scoring med en horribel tversoverpasning foran eget mål.

I Komljenovic får Jugoslavia mer defensiv trygghet, men vil sterkt savne Mihajlovic' fabelaktige frispark-egenskaper.

Målscorer får tillit

På topp får trolig Real Zaragozas Savo Milosevic sjansen på bekostning av Juventus-spissen Darko Kovacevic. Milosevic scoret to mål på 38 minutter sist, og var i høyest grad delaktig i Jugoslavias utrolig opphenting fra 0-3 til 3-3.

I mål vil Zeljko Cicovic erstatte Ivica Kralj. Cicovic har bare spilt fire landskamper for Jugoslavia, men er med sine 29 år langt fra noen urutinert spiller etter gode opptredener i spanske Las Palmas.

I tillegg er det ventet at Dragan Stoijkovic eller Mateja Kezman vil komme inn i startelleveren, muligens på bekostning av Dejan Stankovic som måtte ut sist.