Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jugoslavia bytter fire spillere

Jugoslavias landslagssjef Vujadin Boskov var ikke fornøyd med hva laget hans viste mot Slovenia. Nå bytter han ut fire spillere til søndagens kamp mot Norge.

- Vi trenger spillere som er i god form. Mihajlovic er suspendert i en kamp, og i tillegg vil vi gjøre bytter i angrep, i mål og på en plass til, sier Boskov til EMs offisielle hjemmeside.

Suspensjon

Slobodan Komljenovic er mannen som i følge jugoslavisk presse får oppgaven med å vikariere for Sinisa Mihajlovic i Jugoslavias forsvar. Mihajlovic hadde en helsvart kamp mot Slovenia, og var i tillegg til utvisningen direkte skyld i Slovenias tredje scoring med en horribel tversoverpasning foran eget mål.

I Komljenovic får Jugoslavia mer defensiv trygghet, men vil sterkt savne Mihajlovic' fabelaktige frispark-egenskaper.

Målscorer får tillit

På topp får trolig Real Zaragozas Savo Milosevic sjansen på bekostning av Juventus-spissen Darko Kovacevic. Milosevic scoret to mål på 38 minutter sist, og var i høyest grad delaktig i Jugoslavias utrolig opphenting fra 0-3 til 3-3.

I mål vil Zeljko Cicovic erstatte Ivica Kralj. Cicovic har bare spilt fire landskamper for Jugoslavia, men er med sine 29 år langt fra noen urutinert spiller etter gode opptredener i spanske Las Palmas.

I tillegg er det ventet at Dragan Stoijkovic eller Mateja Kezman vil komme inn i startelleveren, muligens på bekostning av Dejan Stankovic som måtte ut sist.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling