Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jugoslavia med 19 utenlandsproffer

Jugoslavias landslagssjef Vujadin Boskov har tatt ut en 24-mannstropp med 19 utenlandsproffer til asiaturneen som er ledd i den siste oppkjøringen til fotball-EM.

- De fire kampene i Asia blir veldig nyttige når jeg skal finne laget til åpningskampen i EM, sier Boskov.

Jugoslavia møter Kina i Beijing torsdag, Sør-Korea i Seoul 28. og 30. mai og Hongkong 3. juni.

- Spillerne er friske, men problemet er at de er spredt ut over hele Europa. De har med seg ulike vaner og treningsmetoder, og vi må endre på det slik at vi blir et lag, sa Boskov.

- Vi er i en tøff gruppe. Norge blir en vanskelig oppgave, og Slovenia er heller ikke lett å slå, sa han uten å nevne gruppefavoritten Spania.

Troppen til asiaturneen:

Målvakter:

Ivica Kralj (PSV Eindhoven), Zeljko Cicovic (Las Palmas), Aleksandar Kocic (Røde Stjerne).

Backer:

Ivan Dudic (Røde Stjerne), Slobodan Komljenovic (Kaiserslautern), Miroslav Djukic (Valencia), Sinisa Mihajlovic (Lazio), Nisa Saveljic (Bordeaux), Goran Bunjevcevic (Røde Stjerne), Goran Djorovic (Celta Vigo), Mladen Krstajic (Partizan Beograd).

Midtbanespillere:

Slavisa Jokanovic (Deportivo La Coruna), Vladimir Jugovic (Inter), Albert Nadj (Oviedo), Dejan Stankovic (Lazio), Jovan Stankovic (Mallorca), Ljubinko Drulovic (Porto), Dragan Stojkovic (Nagoya Grampus Eight), Dejan Govedarica (Waalwijk), Nenad Grozdic (Vitesse Arnhem).

Spisser:

Predrag Mijatovic (Fiorentina), Savo Milosevic (Zaragoza), Darko Kovacevic (Juventus), Mateja Kezman (Partizan Beograd).

(NTB/Reuters)

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 372998384


Varnish cache server

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling