-  Julenissen er også snart på vei

Rosenborgs stortalent Daniel Braaten (22) tror ikke på noen gavepakker til forlenget liv i Champions League.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OSLO/MALVIK (Dagbladet): I morgen møter trønderne Panathinaikos hjemme på Lerkendal. Den kampen må RBK vinne for å ha mulighet til 3. plass i gruppa og UEFA-cupspill på nyåret.

-  Vi får prøve å skvise det siste ut av det, sier Daniel Braaten til Dagbladet.

Eksempelet Skeid

Med tre eventuelle poeng mot grekerne gjenstår bare én kamp i gruppespillet i Champions League. Mot Arsenal på Highbury.

Og taper engelskmennene for gruppeleder PSV i Eindhoven i morgen - noe som ikke er utenkelig, er plutselig Rosenborg i penga igjen. Men kravet til avansement kan neppe legges særlig høyere: Full poengpott på Highbury.

Og med litt gresk utur i Aten (PSV må ta poeng mot Panathinaikos 7. desember) er Rosenborg videre blant Europas 16 beste fotballag.

-  Julenissen er også snart på vei, svarer Braaten.

-  Men alt er mulig i enkeltkamper. Muligheten er der. Se på hvordan vi i Skeid herjet med Tippeliga-lag i cupen i fjor.

Fått tillit

Angrepsspilleren, som kom til Trondheim fra Oslo-klubben på seinsommeren i år, har i glimt fått vist fram sitt enorme potensial i Tippeligaen. Nå har han fått tillit fra start i tre kamper på rad. Og levert både finter, rykk og mål som viser hvorfor han fikk være med på landslagssamling i Hongkong for ti måneder siden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.