Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Juleshow av Henry

Verdens nest beste var totalt overlegen på Boxing Day.

(Dagbladet.no, Arsenal - Fulham 2-0): På Highbury gjorde Arsenal ingen feil mot Fulham på hele balløyas nasjonaldag, Boxing Day.

Etter en litt famlende start, tok Arsenal kjent kontroll over kampen og skapte en rekke av målsjanser som ledet fram til Henrys ledermål etter tolv minutter.

Freddie Ljungberg, tilbake fra skade, spilte fram Thierry Henry i feltet. Ian Pearce ble enkelt rundlurt av franskmannen, før ballen trygt ble ekspedert i nettet.

Med det målet, ligger nå Henry kun 15 mål bak Ian Wrights scoringsrekord i Arsenal. Henry har scoret 171 mål på 281 kamper, inkludert dagens festforestilling.

Øyeblikket

Etter å ha overkjørt Fulham totalt i første omgang, slapp Arsenal Fulham bedre med i kampen etter pause. Og selv om Pires avgjorde kampen etter 72 minutter, er det ikke målet som vil bli stående etter en tett og relativt jevn andre omgang.

For et par uker siden ble Thierry Henry kåret til verdens nest beste spiller ibak Ronaldinho. Og tre minutter før Pires\' scoring, kom nettopp ett av de øyeblikkene som viser at franskmannen er blant verdens absolutt beste.

En langpasning landet hos Henry høyt i banen, og et øyeblikk seinere var den flikket videre til Pires. Landsmannen spilte ballen tilbake til Henry, som skrudde ballen opp i krysset - og ut.

En god kandidat til årets mål hvis ikke stanga hadde stått i veien.

Med Chelseas seier mot Aston Villa på Stamford Bridge, ligger fortsatt Arsenal fem poeng bak rivalen fra vest-London.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media