Julio Cesar:- Vår verste kamp noensinne

Keeper i sjokk.

SLAPP INN SJU:  Julio Cesar. Foto: NTB Scanpix
SLAPP INN SJU: Julio Cesar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Brasils målvakt Julio Cesar kunne ikke forklare kollapsen mot Tyskland i VM-semifinalen tirsdag.

 Vertsnasjonen fikk bank og tapte utrolige 1-7. Ved pause var stillingen 5-0 til tyskerne.

- Det er vanskelig å forklare det uforklarlige. Vi spilte den verste kampen noensinne, og Tyskland sin beste, sa Cesar.

- Fram til nå hadde alt gått veldig bra. Vi hadde vært sterke. Det er så uventet, la 34-åringen til.

Spissen Fred ble buet ut hver gang han var involvert i spillet fram til han ble byttet ut drøyt 20 minutter før full tid.

- Det er helt klart det verste tapet i karrierene våre. Det er et øyeblikk fylt med tristhet og skuffelse, men vi må støtte oss til folket som vil hjelpe oss i den vanskelige tiden vi går gjennom nå, sa Fred.

- Mareritt Dani Alves fulgte kampen fra benken. Barcelona-backen beskrev 1-7-tapet som en marerittkamp. Han har aldri sett en lignende kollaps.

- Det var et av disse marerittene som kan skje i fotballen. Det har aldri skjedd meg tidligere. At et lag som er så velorganisert og komplett på hvert område, slipper inn fire mål på seks minutter. I løpet av mine 31 år har jeg aldri sett seks minutter som har vært så uforklarlige, sukket Alves.

Midtstopperen David Luiz var kaptein i Thiago Silvas fravær. Han var oppløst i tårer etter nederlaget og beklaget til det brasilianske folk.

- Jeg er lei meg for at vi ikke klarte å glede fansen. Vi vant ikke, og jeg ber om tilgivelse fra det brasilianske folk. De var bedre enn oss, og vi slapp inn fire mål på seks minutter. Det er en trist dag, sa den tidligere Chelsea-spilleren, som har meldt overgang til Paris Saint-Germain.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer