Julio Rey var klar for drømmeovergangen. Så fant den spanske klubben denne meldingen

Stoppet overgangen.

OVERGANGEN STRANDET:  Deportivo hadde allerede tatt bilde av Julio Rey på klubbens treningsanlegg da de trakk seg fra overgangen.   Foto: Deportivo de la Coruna
OVERGANGEN STRANDET: Deportivo hadde allerede tatt bilde av Julio Rey på klubbens treningsanlegg da de trakk seg fra overgangen. Foto: Deportivo de la Coruna Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Før helga annonserte den spanske La Liga-klubben Deportivo la Coruna at de hadde signert Julio Rey.

Arosa SC-spilleren skulle endelig ta steget opp fra nivå fire og ha muligheten til å spille seg inn hos laget som spiller i La Liga.

Trodde han.

Snoket For  det som skulle ha vært Reys nye arbeidsgiver har tydeligvis brukt helga på å kartlegge spillerens aktiviteter i sosiale medier.

Og da de fant en Twitter-melding fra 2012, hvor Rey hånet Deportivo, avblåste de overgangen.

Rey skrev «puta Depor», som kan oversettes til noe ala hore-Deportivo. Det var nok til at klubben mente han ikke verdig å bære drakta.

- Må være en rollemodell I en pressemelding som er lagt ut på klubbens hjemmeside, og gjengitt i Metro,  skriver de:

-  Vi har bestemt oss for å ikke fullføre overgangen etter vi fant ut at spilleren har skrevet uheldige kommentarer i sosiale medier. Spillere som ikler seg den hvite og blå drakta skal være en rollemodell, ha respekt for motstandere og ha en positiv innstilling til Deporitvo og våre verdier.

Rey har ennå ikke kommentert saken, men slettet Twitter-kontoen da nyheten ble klar.

Har du et tips angående Norway Cup?

Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer