OVERGANGEN STRANDET:  Deportivo hadde allerede tatt bilde av Julio Rey på klubbens treningsanlegg da de trakk seg fra overgangen.   Foto: Deportivo de la Coruna
OVERGANGEN STRANDET: Deportivo hadde allerede tatt bilde av Julio Rey på klubbens treningsanlegg da de trakk seg fra overgangen. Foto: Deportivo de la CorunaVis mer

Julio Rey var klar for drømmeovergangen. Så fant den spanske klubben denne meldingen

Stoppet overgangen.

(Dagbladet): Før helga annonserte den spanske La Liga-klubben Deportivo la Coruna at de hadde signert Julio Rey.

Arosa SC-spilleren skulle endelig ta steget opp fra nivå fire og ha muligheten til å spille seg inn hos laget som spiller i La Liga.

Trodde han.

Snoket For  det som skulle ha vært Reys nye arbeidsgiver har tydeligvis brukt helga på å kartlegge spillerens aktiviteter i sosiale medier.

Og da de fant en Twitter-melding fra 2012, hvor Rey hånet Deportivo, avblåste de overgangen.

Rey skrev «puta Depor», som kan oversettes til noe ala hore-Deportivo. Det var nok til at klubben mente han ikke verdig å bære drakta.

- Må være en rollemodell I en pressemelding som er lagt ut på klubbens hjemmeside, og gjengitt i Metro,  skriver de:

-  Vi har bestemt oss for å ikke fullføre overgangen etter vi fant ut at spilleren har skrevet uheldige kommentarer i sosiale medier. Spillere som ikler seg den hvite og blå drakta skal være en rollemodell, ha respekt for motstandere og ha en positiv innstilling til Deporitvo og våre verdier.

Rey har ennå ikke kommentert saken, men slettet Twitter-kontoen da nyheten ble klar.