Juniortrener overtar Inter

Andrea Stramaccioni er lagets femte trener på to sesonger.

NY SJEF: Inter Milan har ansatt Andrea Stramaccioni som ny trener i klubben. Foto: AP Photo/Luca Bruno
NY SJEF: Inter Milan har ansatt Andrea Stramaccioni som ny trener i klubben. Foto: AP Photo/Luca BrunoVis mer

Dagen etter at Inter tok farvel med Claudio Ranieri, valgte klubben å hente opp Andrea Stramaccioni (36) som ny hovedtrener.

Stramaccioni førte Inter til finaleseier i ungdomsturneringen NextGen series søndag. Tirsdag ledet han sin første trening som sjef for førstelaget. 36-åringen er klubbens femte trener de siste to sesongene.

STJERNE: Wesley Sneijder har ikke imponert for Inter denne sesongen. Så spørs det å se om han blomstrer under ny trener. Foto: EPA/MATTEO BAZZI
STJERNE: Wesley Sneijder har ikke imponert for Inter denne sesongen. Så spørs det å se om han blomstrer under ny trener. Foto: EPA/MATTEO BAZZI Vis mer

Det spekuleres i at han får en kort trenerkarriere på San Siro. Trolig vil Inter forsøke å hente den sparkede Chelsea-manageren André Villas-Boas fra sommeren.

Stramaccioni hadde en kort spillerkarriere og ble ansatt i Romas ungdomsakademi i 2005. Han har vært i Inter-systemet siden forrige sommer.

TRENINGSFELTET: Første Inter-trening uten Claudio Ranieri. Foto: AP Photo/Luca Bruno)
TRENINGSFELTET: Første Inter-trening uten Claudio Ranieri. Foto: AP Photo/Luca Bruno) Vis mer

Ranieri fikk sparken som Inter-trener mandag etter en rekke svake resultater. Storklubben ligger på 8.-plass i Serie A og går trolig glipp av mesterligaspill neste sesong.

(NTB)