Juryen er oppløst

Juryen i rettssaken mot Ryan Giggs (48) er oppløst.

UTENFOR RETTSLOKALET: Ryan Giggs. Foto: Pa Photos
UTENFOR RETTSLOKALET: Ryan Giggs. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det skyldes at juryen ikke ble enige om tiltalepunktene mot Ryan Giggs. Det melder Sky News.

Ryan Giggs er tiltalt for vold og kontrollerende atferd mot ekskjæresten Kate Greville (36). Et turbulent forhold endte angivelig med at han skallet til henne i november 2020.

Lovbruddene har en strafferamme på fem års fengsel.

Giggs har tidligere i rettssaken benektet alle anklager om vold mot ekskjæresten og søsteren hennes. Sistnevnte var til stede i huset som hundepasser og brøt inn da situasjonen kom ut av kontroll.

Hans versjon er at det oppsto en krangel da de kom hjem. Han hevder at han sklidde på noen handleposer og at han ble sparket seks eller sju ganger i hodet. Videre er versjonen hans at hodene kolliderte i basketaket.

- Jeg er en mann med mange feil og mangler, har Giggs tidligere uttalt.

Ekskjæresten har også hevdet at han var utro med 12 kvinner gjennom det seks-sju år lange forholdet. I retten innrømmet Giggs at han aldri har vært trofast mot en eneste kvinne. Han har erkjent at han er «flørtende av natur».

Dette er ikke første gang Giggs havner i overskrifter som ikke handler om fotball. I 2011 ble han beskyldt for å ha en åtte år lang affære med sin egen brors kone.

Rhodri Giggs - som har stått fram flere ganger - har mildt sagt hatt et anstrengt forhold til storebror Giggs etter dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer