Justjugovs første seier

Bø beste norske for annen dag på rad.

OVERRASKELSESPALL: Jevgenij Justjugov (midten) og Roland Lessing (t.v.) er ikke akkurat bortskjemte med å stå på seierspaller i verdenscupen i skiskyting. Simon Eders tredjeplass var imidlertid ikke overraskende.Foto: SCANPIX/REUTERS/Srdjan Zivulovic
OVERRASKELSESPALL: Jevgenij Justjugov (midten) og Roland Lessing (t.v.) er ikke akkurat bortskjemte med å stå på seierspaller i verdenscupen i skiskyting. Simon Eders tredjeplass var imidlertid ikke overraskende.Foto: SCANPIX/REUTERS/Srdjan Zivulovic Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||Jevgenij Justjugov tok sin første verdenscupseier da han vant søndagens 12,5 kilometer jaktstart i skiskyting i Pokljuka.

Russeren skjøt to bom og slo overraskelsen Roland Lessing fra Estland på 2.-plass med 9,2 sekunder. Lessings 10.-plass i Trondheim sist sesong var hans beste i verdenscupen før søndagens pallplass.

Østerrikeren Simon Eder tok 3.-plassen.Stryningen Tarjei Bø var beste norske med 4.-plass fra lørdagens sprint, og han ble også beste norske søndag. Fire bom og et skapelig langrenn holdt til 12.-plass.Lars Berger gikk et fryktinngytende langrenn, og til tross for fire bom avanserte han fra 48.- til 15.-plass. Dermed styrket han sine sjanser til å få gå sprinten i OL i Vancouver i februar.

Alexander Os havnet på 17.-plass, og Frode Andresen ble nummer 19. Os hadde tre bom og Andresen fem.

Halvard Hanevold nøyde seg med én bom og avanserte fra 60.- til 24.-plass. Seks bom for Ronny Hafsås ga 38.-plass, og Hans Martin Gjedrem ble nummer 42 etter fire bom.Verken Emil Hegle Svendsen eller Ole Einar Bjørndalen var med i Pokljuka.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer