Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Juve bøtelagt etter å ha gitt 12 000 barn gratisbilletter

Barna svarte med grov hets av motstanderen.

(Dagbladet): Det skal ikke være enkelt å skape en god tone på tribunene i fotballen. I hvert fall ikke i Torino.

Søndag skulle Juventus egentlig ha spilt for tomme tribuner. Den straffen ble klubben ilagt etter at den gamle damens supportere hetset bortefansen fra Napoli på en i overkant krenkende måte, skriver Sky Sports.

Til søndagens hjemmekamp mot Udinese lanserte Juve-ledelsen likevel ideen om å fylle stadion med 12 000 barn, slik at det i det minste skulle være litt atmosfære på Stadio Juventus, og fikk lov av det italienske fotballforbundet til å dele ut gratisbillettene.

Alle barna som fikk billetter var under 13 år gamle.

Men utakk er som kjent verdens lønn, og i går ble Juventus bøtelagt med 5000 Euro, eller rundt 40 000 kroner, for «at klubbens svært unge supportere gjentatte ganger hetset en spiller på motstanderlaget», heter det i en offisiell uttalelse fra Serie A.

Motspilleren det er snakk om, er ifølge Sky Sports Udinese-keeper Zeljko Brkic, som spilte en fantastisk kamp helt til Fernando Llorente scoret det vinnende 1-0-målet på overtid.