Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Juve takker nei til United-bud på Trezeguet

Ferguson får ikke Hargreaves heller. Ryktene to dager før vinduet stenges.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Manchester United forsøker å sikre seg den franske landslagsspissen David Trezeguet (28) fra Juventus med to dager til overgangsvinduet lukkes.

Trezeguet er en av de store Juventus-navnene som ikke har fått en ny arbeidsgiver ennå. Nå skal United ha gitt et bud på 120 millioner kroner, skriver The Sun.

I går skal Trezeguets pappa, som også er franskmannens agent, ha hatt et møte med representanter for Manchester-klubben.SkySports rapporterer til og med at budet er oppe i 200 millioner, men likevel benekter Juventus at de har planer om å selge.

- Trezeguet blir i Juve. David har en avtale med oss, og han har bestemt seg for å bli, sier sportsdirektør Alessio Secco til SkySports.

Dagens ferske rykter

• Arsenal er villige til å bla opp omkring 200 millioner kroner for å hente Argentinas VM-stjerne Carlos Tevez fra brasilianske Corinthians, skriver The Sun.

• Real Madrid-stopper Jonathan Woodgate er på vei til Middlesbrough på en ett års lånekontrakt, skriver The Sun.

• Newcastle har også vært ute etter Woodgate, men vil nå rette blikket mot Chelsea-stopper Robert Huth, skriver Daily Mirror.

UNITED BYR: David Trezeguet misset straffe for Frankrike i VM-finalen, men scorer jevnt og trutt i Juventus. Nå vil Manchester United hente spissen. Foto: AP/Scanpix
UNITED BYR: David Trezeguet misset straffe for Frankrike i VM-finalen, men scorer jevnt og trutt i Juventus. Nå vil Manchester United hente spissen. Foto: AP/Scanpix Vis mer

• Bayern Münchens midtbanespiller Owen Hargreaves ser ut til å glippe for Manchester United, i alle fall om man skal tro agenten hans, Roman Grill:

- Vi må bare akseptere at Bayern overhodet ikke ønsker at denne overgangen skal finne sted. Hans eneste håp er at om United fortsatt er interessert, kan overgangen bli noe av på et seinere tidspunkt, sier Grill. Så gjenstår det å se om Bayern bare vil ha United til å svette og bla enda dypere i lommeboka enn de 200 millionene de er antatt å ville tilby.

- Owen blir, det kan du vedde huset ditt på, sier Bayern-sjef Uli Hoeness ifølge BBC.

• Blackburn-kaptein Andy Todd ønsker seg vekk fra klubben etter at manager Mark Hughes vraket ham til fordel for nykommeren André Ooijer fra PSV, skriver The Times.

• Tottenham nærmer seg å hente den egyptiske spissen Mido fra Roma på fast basis, etter nylig å ha lånt ham i 18 måneder. Samtidig har Spurs øket budet på Real Madrid-spilleren Julio Baptista 160 millioner, skriver The Sun.

Se flere rykter hos BBC, SportingLife (klikk på «Transfer Centre» i venstremenyen) eller SkySports.

image: Juve takker nei til United-bud på Trezeguet
VM-STJERNE: Carlos Tevez imponerte mange under fotball-VM. Blant annet Arsenal, som vil gi 200 millioner for argentineren.