Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Juventus ble mestere - igjen

Fjerde tittel på fem år.

(Dagbladet.no:) Etter en skuffende april-måned med fire uavgjortkamper på rad i serien og exit fra Champions League, kom Juventus tilbake på vinnersporet akkurat i tide til å sikre seriemesterskapet.

Juve vant søndag ettermiddag klubbens tredje kamp på rad, og dermed var det lite AC Milan kunne gjøre.

Milaneserne var tre poeng bak de hvite og sorte, og var avhengig av Juventus-tap og egen seier for å stjele tittelen. Milan vant så vidt, men det hjalp fint lite når Juventus gjorde jobben og vant serien for fjerde gang på fem år.

Dette er deres 29 ligatittel totalt.

Dermed fikk «Den gamle damen» endelig noe å juble for, samme uke som hele styret gikk av som følge av skandalen som rulles opp i landet.

Juve-kontroll

Juventus tok ledelsen halvveis inn i første omgang mot Reggina da David Trezeguet headet en retur i mål fra kloss hold.

Zlatan Ibrahimovic prøvde seg med det meste i dag, både hælspark og brasse, men klarte ikke overliste keeper Ivan Pelizzoli. Det så ut til å gå mot ettmålsseier, før Alessandro fjernet all tvil og doblet seieren i sluttminuttene.

Milan startet bra og tok ledelsen allerede etter fem minutter mot Roma, da Kaka scoret på straffe. Etter en drøy halvtime sørget Phillipe Mexas for at gulldrømmen til hjemmelaget ble mindre. Amoroso tente håpet på nytt, da han scoret på straffe rett før slutt. Men da var allerede Juve-kampen avgjort.

På grunn av skandalen hvor Juventus er mistenkt for kampfiksing, risikerer klubben ifølge italienske medier nedrykk til Serie B.

Det vil være i så fall bli en trist avslutning på jubelsesongen til Juve.

Buffon satset penger

Juventus-målvakt Gianliugi Buffon innrømmer at han har satset penger på italienske fotballkamper, men avviser at han har gjort noe straffbart, melder ANB.

Det er forbudt for en spiller i Italia å vedde på fotballkamper, og i helga ble keeperen avhørt av politiet i over to timer. 

- Jeg har ikke gjort noe galt og vil spille i sommerens Fotball-VM, sier Juventus-keeperen ifølge la Repubblica.

Buffon er mistenkt for å ha satset penger på forskjellige kamper i italiensk Serie A. For ikke å havne i politiets søkelys skal han, ifølge italienske medier, ha satset pengene og mottatt vinnerbeløpene i navnet til en kamerat. 

- Ja, jeg har satset penger, men bare mens det var tillatt for fotballspillere å gjøre det, hevder han.

NYBAKTE MESTERE: Juventus-spillerne jubler etter det første målet mot Reggina.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media