Juventus-fansen rasehetset Balotelli igjen

Selv om han ikke var med da City sikret gruppeseier i Torino.

INGEN BALOTELLI: Her er Manchester City-elleveren som startet mot Juventus. Der var det ingen Mario Balotelli, som var hjemme i Manchester, men unggutten ble likevel utsatt for rasistisk hets fra tribuneplass i Torino. Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
INGEN BALOTELLI: Her er Manchester City-elleveren som startet mot Juventus. Der var det ingen Mario Balotelli, som var hjemme i Manchester, men unggutten ble likevel utsatt for rasistisk hets fra tribuneplass i Torino. Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Juventus - Manchester City 1-1.

Det var neppe bare for å la Mario Balotelli hvile at Manchester City-manager Roberto Mancini lot det italienske stortalentet bli hjemme i Nordvest-England i forbindelse med lagets betydningsløse Europa League-oppgjør mot Juventus i Torino.

20-åringen av ghanesisk opprinnelse var til stadighet gjenstand for rasistisk hets fra tribuneplass gjennom sin i Inter, og Ultras-fraksjoner blant Juventus-fansen var blant de verste i klassen.

Torino-klubben har blant annet blitt dømt til å spille for tomme tribuner og bøtelagt for tilrop av typen «Det finnes ingen svarte italienere» og «Hvis du hopper opp og ned, så kommer Balotelli til å dø».

Selv om Balotelli ikke var med i reisefølget til City, og det var langt flere tomme enn opptatte plastseter på Stadio Olimpico, var ikke det til hinder for at City-spissen nok en gang ble hetset på det groveste av Juventus-ekstremistene i søndre sving, melder nyhetsbyrået AP.

Fortjent City-poeng Den gamle fotballstorheten fra Torino var allerede utslått av Europa League før kveldens kamp, mens City var videre til 16-delsfinale, og trengte bare ett poeng for også å sikre gruppeseieren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer