Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Juventus hadde seieren i lomma langt inn i overtiden

Hellas Verona skapte spenning i gullkampen.

KALDDUSJ PÅ OVERTID: Juventus' Andrea Pirlo (t.v(, Osvaldo og trener Antonio Conte fortviler etter kamen. To Carlos Tévez-scoringer så ut til å gi Juventus-seier, men en utligning fire minutter på overtid reddet mye av spenningen i gullkampen i serie A. Foto: REUTERS/Giorgio Perottino/NTB Scanpix
KALDDUSJ PÅ OVERTID: Juventus' Andrea Pirlo (t.v(, Osvaldo og trener Antonio Conte fortviler etter kamen. To Carlos Tévez-scoringer så ut til å gi Juventus-seier, men en utligning fire minutter på overtid reddet mye av spenningen i gullkampen i serie A. Foto: REUTERS/Giorgio Perottino/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To Carlos Tévez-scoringer så ut til å gi Juventus-seier, men en utligning fire minutter på overtid reddet mye av spenningen i gullkampen i serie A søndag.

Tévez hadde scoret to ganger i første omgang og laget så ut til å være på vei mot seier nummer 20 i serien på 23 kamper, men overraskelseslaget Hellas Verona ville det annerledes.

Etter 52 minutter reduserte superveteranen Luca Toni mot gamleklubben, men fram til klokka viste 94 minutter så det bare ut til å bli et trøstemål.

Så utlignet Juan Ignacio Gómez, og reddet med det mye av spenningen i gullkampen i serie A.

Ettersom Roma spilte 0-0 borte mot byrival Lazio, ville Juventus fått en elleve poengs ledelse med seier, men med poengdeling er ledelsen ned til Roma «bare» ni poeng.

I tillegg har Roma én kamp mindre spilt, så de har fortsatt et håp om å snyte Juventus for klubbens 30. seriemesterskap.

Ellers vant Genoa 1-0 borte mot Livorno, mens Sampdoria slo Cagliari 1-0 på hjemmebane.

Parma og Catania spilte 0-0.

(NTB)

Hele Norges coronakart