Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Juventus ble cupmestere 2018

Juventus herjet med Milan og tok sitt fjerde strake cupgull

Juventus har tatt et langt skritt på veien mot å sikre seg «The Double» i italiensk fotball denne sesongen. Onsdag ble Milan knust 4–0 i cupfinalen.

CUPGULL: Paolo Dybala og Juventus tok sin fjerde strake cuptriumf. Foto:  REUTERS/Stefano Rellandini
CUPGULL: Paolo Dybala og Juventus tok sin fjerde strake cuptriumf. Foto: REUTERS/Stefano Rellandini Vis mer

«Den gamle dame» fra Torino har seks poengs forsprang til forfølgerne i Serie A med to gjenværende serierunder, og onsdag kunne Massimiliano Allegri i tillegg juble for cuptriumf.

Torino-klubben har nå vunnet cupen fire ganger på rad. Denne sesongen har heller ikke laget sluppet inn et eneste mål i turneringen.

Onsdag sørget Medhi Benatia for ledelse etter 56 minutters spill, før Douglas Costa la på til 2–0 kun fem minutter senere.

Midtstopper Benatia var igjen frampå da han økte til 3–0 etter 64 minutter, mens Nikola Kalinic gjorde Milans marerittkveld komplett da han satte ballen i eget nett etter 76 minutter.

I hjemlig serie skiller seks poeng mellom Juventus og Napoli i kampen om ligatittelen. Lagene er likt i innbyrdes oppgjør, som i Italia skiller ved poenglikhet.

Juventus har samtidig overlegen målforskjell (16 plussmål) i forhold til Napoli. Dermed ligger alt til rette for at «den gamle dame» sikrer sitt sjuende strake seriegull.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media