Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Juventus i finalen

Juventus slo Real Madrid 3-1 og er klare for finalen i Champions League. Dagbladet.no følger kampen direkte fra klokken 20.45!

«Umulig å skille disse lagene, men vi tror Real avanserer til finalen,» skriver Dagbladets oddsekspert Jon Sagbakken. Les Jons odsstips.

Alt tyder nå på at alle Real-stjernene er tilbake på plass til kveldens semifinale i Champions League. Real Madrid leder 2-1 fra hjemmekampen på Santiago Bernabeu sist uke. Det vil si at Juventus går videre med 1-0-seier i kveld.

Alessandro Del Piero forsikrer om at han ønsker å spille mot best mulig motstand - Reals brasilianske superspiss inkludert.

- Ronaldo? Jeg håper han spiller. Det ville være deilig å slå Real med ham på banen, sier Del Piero iføge Juventus' hjemmeside.

Optimistisk Ronaldo

Ronaldo virker også selv fast bestemt på å spille kampen. Han ble testet i går, og sier leggen kjennes bra.

- For hver time som går blir jeg mer optimistisk og jeg tror nå at jeg er klar for å spille. Jeg er ivrig etter å hjelpe laget i en så viktig kamp som denne, sa brasilianeren i går.

For til tross for at det er en semifinale, og til tross for at Real Madrid ikke topper den spanske tabellen i øyeblikket, er det fullt mulig å argumentere for at det er de to beste lagene i verdens to beste ligaer som braker sammen i kveld.

Alessandro Del Piero understreker den voldsomme betydningen av kveldens kamp for italienerne.

- Vi har hatt viktige kamper før også, men nå betyr denne kampen alt. Vi har ikke har feiret seriemesterskapet som vi normalt ville gjort. Det er et offer som kan forklare hvor sterkt vi ønsker å vinne Champions League, sier han.

Real vil score

Juventus-trener Marcelo Lippi legger ikke skjul på at han vil gå defensivt til verks i kveld.

- Vi vet at vi kan score mot Real, men vi er nødt til å være veldig forsiktige så vi ikke slipper inn. For da må vi score tre, sier Lippi.

Motstanderens trener kunne klart seg med 0-0 ettersom Real vant hjemme, men tenker på en annen måte enn sin italienske kollega.

- Vi reiser ikke til Torino for å forsvare ledelsen vår. Mine lag forsøker alltid å score mål, sier Vicente del Bosque.

Siste om lagene:

  • Juventus har Alessio Tacchinardi, Edgar Davids og den beinharde uruguayanske stopperen Paolo Montero tilbake fra karantene sist. Ciro Ferrara og Mark Iuliano har imidlertid karantene denne gangen.
  • Real Madrid må klare seg uten Claude Makelele i kveld. Den defensive midtbanespilleren ble skadd i helgas 0-0-kamp mot Recreativo Huelva. Flavio Conceicao overtar trolig plassen hans. Raul er tilbake i stedet for Morientes som spilte sist.
VIL SPILLE: Ronaldo håper å spille mot Juventus i kveld. Ciro Ferrara (t.v.) må stå over på grunn av gult kort sist.
STORMØTE: Zinedine Zidane og Alessandro Del Piero kjemper om plass i Champions League-finalen i kveld.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media