GÅR GRATIS TIL SOMMEREN: Athletic Bilbaos Fernando Llorente har bare kontrakt fram til sommeren i sin spanske klubb. Foto: REUTERS/Felix Ordonez
GÅR GRATIS TIL SOMMEREN: Athletic Bilbaos Fernando Llorente har bare kontrakt fram til sommeren i sin spanske klubb. Foto: REUTERS/Felix OrdonezVis mer

Juventus i Llorente-forhandlinger

Varslet Athletic Bilbao.

Juventus har informert Athletic Bilbao om at den italienske storklubben vil snakke med spissen Fernando Llorente (27) om en overgang.

Det bekreftet Bilbao-klubben i dag. Llorente har et halvt år igjen på kontrakten med baskerne. Det åpner for at andre klubber kan snakke med spanjolen.

«Juventus informerte Athletic 3. januar om at klubben kommer til å starte forhandlinger med Fernando Llorente med et mål om å hente ham til klubben», skriver Athletic Bilbao på eget nettsted.

Llorente har nesten ikke spilt for Athletic i spansk 1. divisjon denne sesongen. Årsaken skal være at 27-åringen over tid skal ha ønsket seg bort fra klubben.

Den spanske landslagsspilleren har scoret 115 mål på 317 kamper for baskerne.

Juventus har behov for større bredde på spissplassen. Torino-klubben vant serie A forrige sesong og leder denne sesongen med åtte poeng.

(NTB-Reuters)