Juventus kjøper Nedved

Juventus signerer trolig tsjekkeren Pavel Nedved i løpet av dagen. Samtidig er det klart at Zinedine Zidane trolig blir Real Madrid-spiller.

Det skjer mye rundt Juventus om dagen. Torino-klubben bekrefter nå at Zinedine Zidane kan være på vei bort fra klubben, men allerede i dag kan en ny midtbanespiller være på plass.

Pavel Nedved er på vei fra Lazio.

- Han har vært i møter med Juventus. Vi er ikke enige ennå, men vi venter å forhandle ferdig en avtale i løpet av dagen, sier en Juve-talsmann til Reuters.

Den 28 år gamle tsjekkeren har i lengre tid vært linket til Juventus.

I går ble det klart at Parma-keeper Gianluigi Buffon er klar for Juventus og nylig ble også Lilian Thuram hentet fra Parma.

Men alt er ikke bare glede for Juventus-fansen: Det meste tyder nemlig på at Zinedine Zidane blir Real Madrid-spiller.

- Zidane ba om å bli solgt. Han insisterte på at han ville forlate Juventus, og vi gjør som han vil, sa den italienske storklubbens overgangssjef Luciano Moggi.

- Vi kan bekrefte at det er en dialog som vil gjenopptas i neste uke, heter det på klubbens hjemmeside.

I Spania feirer de allerede at Zidane blir Real-spiller.

- Det er ikke mer å si. Zidane blir Real Madrid-spiller, skriver sportsavisa Marca.

- Vi tar steg for steg, og hvis alt går etter planen den neste uka blir han Real-spiller, sier klubbpresident Florentin Perez.

Lazio-fansen protesterte i går kveld mot president Sergio Cragnotti. De liker ikke at Nedved og Juan Veron er på vei bort fra Lazio. Veron ser ut til å havne i Manchester United.