Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Juventus økte ledelsen i Italia

Juventus bare øker og øker i serie A. Etter onsdagens 1-0-seier over Fiorentina leder de med seks på poeng på 2. plasserte Milan.

Milan klarte bare 0-0 borte mot Brescia. Juventus hadde problemer med å finne nettmaskene mot Fiorentina, men etter 72 minutter lyktes innbytteren Ruben Olivera på hjemmebane.

Roma sliter og tapte 0-3 hjemme for Udinese. Dermed rykket Udinese opp på 3. plass med 18 poeng, ti mindre enn topplaget Juventus. Vincenzo Iaquinta scoret to og David Pizarro ett på straffe for Udinese.

Inter er blitt et ekte uavgjortlag. 2-2 hjemme for Bologna betyr at de har ni uavgjorte på de elleve seriekampene som er spilt til nå.

Siena tok ledelsen ved Fabio Pecchia etter 29 minutter, men Lecces Marco Cassutti sørget for at det ble 1-1 etter 70 spilte minutter. Tore André Flo satt benken gjennom hele kampen for et Siena-lag som er plassert tredje sist i serie A.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media