Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Juventus-sjefen synes synd på Vieira

Pepet ut og utestengt.

(Dagbladet.no): Patrick Vieira fikk ikke den returen han ønsket seg mot Arsenal i går. Ikke bare gikk Juve på et 0-2-nederlag på Highbury. Vieira tapte også midtbaneduellen mot sin arvtaker Cesc Fabregas (18), og ble tidvis pepet ut av samme fans som støttet ham i ni år.

Vieira pådro seg også et gult kort som fører til at han ikke får spille returkampen i Torino.

- Jeg synes synd på Vieira, vi ga ham ingen sjanse til å feire i kveld, sier Juventus-trener Fabio Capello til PA.

Capello synes de holdt godt følge med Arsenal i første omgang, og anklager vertene for defensivt spill med ti mann bak ballen til tider.

- Vi aksepterer tapet, men denne kampen er ikke typisk for oss. Sånn som vi spilte i andre omgang var resultatet greit. Vi slapp inn et enkelt første mål og det andre kunne vi også unngått.

Uthvilt Arsenal

Han har slett ikke gitt opp semifinalehåpet.

- Vi er fortsatt i live, og vi kan gjøre en kjempekamp neste gang. Arsenal var livlige i kveld, de har jo hatt ni dager siden sin forrige kamp, sier Juve-treneren.

UTSPILT PÅ HIGHBURY: Patrick Vieira forlot Arsenal i fjor sommer. I går kveld fikk han et ublidt møte med gamleklubben og Francesco Fabregas. Foto: Scanpix/Ap
UTSPILT PÅ HIGHBURY: Patrick Vieira forlot Arsenal i fjor sommer. I går kveld fikk han et ublidt møte med gamleklubben og Francesco Fabregas. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

Arsenal-trener Arsene Wenger gliste bredt i går kveld, men ergrer seg over at rødtrøyene ikke scoret det tredje målet.

Han snakket ikke med Vieira etter kampen, fordi han vet at 29-åringen vil være i fred etter et tap.

- Mitt mål i kampen var ikke å rettferdiggjøre salget av Patrick. Du lider alltid når du mister en spiller som ham. Men et nytt lag er født uten ham, sier Wenger.

Bare halvveis til semifinalen

Wenger regner sjansene som 50/50 foran returkampen, og trekker ikke fram bare Fabregas - som fikk en tier på børsen hos Sky Sports.

- Når Robert Pires takler, så er det et tegn på at ting går bra, sier Wenger.

Thierry Henry kom til Arsenal fra Juventus og gleder seg til å dra tilbake til Stadio Del Alpi onsdag.

- Fabregas var strålende i kveld, men han spilte ikke bare mot Vieira. Han møtte et stort lag. Vi gjorde det vi måtte gjøre. Det var viktig å ikke slippe inn mål og vi scoret to selv. Men det er ikke over ennå, sier Henry.

• Din kommentar: Holder Arsenal unna i returkampen?

ET GULT FOR MYE: Vieira må stå over returen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media