PÅ VEI TIL JUVENTUS? Gonzalo Higuain ønsker ikke å forlenge kontrakten med Napoli. Foto: Kevin Jairaj-USA TODAY Sports/NTB Scanpix
PÅ VEI TIL JUVENTUS? Gonzalo Higuain ønsker ikke å forlenge kontrakten med Napoli. Foto: Kevin Jairaj-USA TODAY Sports/NTB ScanpixVis mer

Juventus skal være villig til å bla opp utrolig sum for Higuain

Gonzalo Higuain skal være enig med den italienske mesteren. 

(Dagbladet): Det er flere som i kveld rapporterer at Napoli-spiss Gonzalo Higuain (28) kan være på vei til Juventus.

Den anerkjente italienske journalisten Gianluca Di Marzio skriver i kveld på sin hjemmeside at Juventus skal være villige til å betale klausulen på 94 millioner euro (rundt 876 millioner norske kroner).

Det vil i så fall være en veldig høy overgangssum for en 28-åring.

Di Marzio sier at betalingen vil skje over en periode på to år, og at Juventus ønsker å sende spillere til Napoli for å få ned pengesummen.

Journalisten melder at den italienske seriemesteren er enig med Higuain om de personlige betingelsene.

Juventus skal være villige til å betale ham 7,5 millioner euro i året i fire år. I Napoli tjener han rundt 5,5 millioner euro årlig.

Klubbene skal på sin side ikke være i forhandlinger - ennå.

Juventus skal tidligere ha tilbudt Napoli 75 millioner pund, noe som ble avslått ifølge Sky Italia.

Ifølge Sky News-journalisten Kaveh Solhekol skal Higuain ha takket nei til 800 000 pund i uka (9,4 millioner norske kroner) for å spille for kinesiske Hebei China Fortune.

Ifølge Sky Sports skal Arsenal også være interesserte i argentineren. Sky Italia melder om at Arsenal ikke har kommet med et konkret bud, men at Higuains agent skal ha blitt kontaktet.

Higuain ble toppscorer i Serie A forrige sesong med 36 mål.