Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Juventus skuslet bort siste sjanse til Champions League

Etter å ha ledet 2-0.

Uavgjort og 2-2 mot Chievo var ikke godt nok for Juventus, som mistet muligheten til å spille i mesterligaen neste sesong.

Alessandro del Piero og Alessandro Matri ordnet en sikker 2-0 ledelse til Juventus før det var spilt en time, men i løpet av ett minutt i senere i annenomgangen var alt snudd på hodet.

Del Piero ga 1-0 på straffe etter bare 13 minutter, mens Matri økte ledelsen etter 55 minutter. Alt virket klart for en sikker Juventus-triumf, men Chievo-spillerne ga ikke opp og fikk betalt for strevet.

Fernando Uribe og Gennaro Sardo ordnet redusering og utligning i det 68. og 69. minuttet, og da forsvant mesterligahåpet til Juventus, for nå er det bare to serierunder igjen, og Tornio-laget ligger for langt bak.

For Chievo ser det ut som om faren for nedrykk ikke leger er til stede. Nå ligger laget sju poeng foran det beste av de lagene som er i nedrykningssonen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media