Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Juventus slått ut av cupen

Ingen E-cup neste sesong.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Etter sommerens stjerneflukt og nedflytting til Serie B, var det kanskje ikke europacupspill neste sesong som var det viktigste for Juventus.

Etter gårsdagens straffetap mot Napoli i tredje runde i den italienske cupen forsvant også siste mulighet for å oppnå det.

Alessandro Del Piero kom inn som innbytter for Juventus i andre omgang, utliknet til 2-2 og scoret 3-2 med fem minutter igjen av ekstraomgangene.

Men Paolo Cannavaro, lillebroren til tidligere Juventus-spiller Fabio, utliknet like etterpå.

Napoli vant straffespark-konkurransen 5-4.

Juventus stilte naturlig nok med en mindre fasjonabel startoppstilling enn de har gjort de siste årene: Buffon, Balzaretti, Kovac, Birindelli, Chiellini, Marchionni, Paro, Giannichedda, Zanetti, Nedved, Bojinov.

At Guzman, Camoranesi og Del Piero kom inn som innbyttere, tyder kanskje på at trener Didier Deschamps ikke prioriterte cupen så høyt.

Camoranesi fikk rødt kort i andre ekstraomgang, og like etter ble også Napoli-spiller Grava sendt av banen.

SLÅTT UT: Juventus\' bulgarske Valeri Bojinov skyter forbi Napoli-spiller Paolo Cannavaro, som sørget for 3-3 og straffekonk. Den vant Napoli. Foto: AP/Scanpix
SLÅTT UT: Juventus\' bulgarske Valeri Bojinov skyter forbi Napoli-spiller Paolo Cannavaro, som sørget for 3-3 og straffekonk. Den vant Napoli. Foto: AP/Scanpix Vis mer