Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Juventus sliter videre

Ola By Rise fikk ikke hjerteklapp av det han så på Stadio delle Alpi i dag. Juventus sliter, og tapte 1-0 for Lazio i en sørgelig forestilling.

- Det var ikke noe å bli skremt av, nei. Men vi må huske på at Juventus er en sovende kjempe, sa Rosenborgs assistenttrener til NTB etterpå.

Som de fleste som har utsatt vinterhiet har fått med seg, spiller Rosenborg avgjørende mesterligakamp på samme banen onsdag.

- Vi er ikke akkurat favoritter. Men vi så i dag at det er mulig å stoppe Juventus. Da får vi også muligheter for overganger, sier Rise, som ikke vil se seg blind på italienernes formsvikt.

- Dette blir et parti sjakk på høyt nivå. Og Juventus fikk et imponerende resultat i Istanbul, sier han om forrige ukes 1-1-kamp mellom den italienske mesteren og Galatasaray.

Med dagens tap falt Juventus ned på sjetteplass i den italienske serie A. Det er å betrakte som skandaløst i den suksessvante byen.

Fjorårsmesteren spilte uten framdrift og eksplosivitet, og ni minutter før slutt scoret Marcelo Salas for bortelaget med en suveren avdribling og avslutning etter å ha tatt ned et måfå-innlegg på brystet.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media