Juventus-spiller langer ut mot rasistiske Lazio-fans

Paul Pogba utsatt for rasistiske tilrop under supercupfinalen i Italia.

 SCORET:  Paul Pogba scoret for Juventur i 4-0-seieren over Lazio i den italienske supercupfinalen søndag. Juventus-spilleren ble også utsatt for rasistiske tilrop fra tribunen. Reuters/Alessandro Bianchi/NTB Scanpix.
SCORET: Paul Pogba scoret for Juventur i 4-0-seieren over Lazio i den italienske supercupfinalen søndag. Juventus-spilleren ble også utsatt for rasistiske tilrop fra tribunen. Reuters/Alessandro Bianchi/NTB Scanpix.Vis mer

Juventus-spiller Paul Pogba mislikte sterkt Lazio-fansens rasistiske tilrop under søndagens italienske supercupfinale.

Pogba scoret det første målet i 4-0-seieren til Juventus. Den franske midtbanespilleren var likevel ikke bare glad og fornøyd etter storkampen.

Han var blant flere spillere, inkludert ghaneseren Kwadwo Asamoah og Angelo Ogbonna, som ble utsatt for rasistiske tilrop fra den harde kjernen i Lazio-svingen på Olympiastadion søndag.

- Vi hørte det, men hva kan jeg gjøre? Jeg er alene mot 30.000 supportere. De gjør slikt selv om det er svarte spillere i deres eget lag. De mangler respekt også for sine egne, sier Pogba.

- Det er virkelig ikke hyggelig å gå til en fotballkamp og høre slike ting. Men jeg er en spiller og må konsentrere meg om å gjøre jobben min, legger han til.

Rasismesaken i Italia var ikke den eneste i europeisk fotball i helgen. Den tyske U21-landslagsspilleren Danny da Costa ble utsatt for rasistiske tilrop fra en 1860 München-tilhenger da han spilte for Ingolstadt i en tysk 2. Bundesligakamp.

(NTB)