Juventus-stjerna trosset managerens beskjed og så seg aldri tilbake: - Det fungerte som magi

Brasilianske Dani Alves (34) kan vinner sitt 35. trofé. Han har allerede vunnet Champions League tre ganger med Barcelona, men er fortsatt sulten på suksess. 

STORSPILLER: Juventus-back Dani Alves feirer etter en scoring mot Monaco. Han har storspilt i Champions League denne sesongen. Foto: AFP PHOTO / Valery HACHE / NTB Scanpix
STORSPILLER: Juventus-back Dani Alves feirer etter en scoring mot Monaco. Han har storspilt i Champions League denne sesongen. Foto: AFP PHOTO / Valery HACHE / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Juventus - Real Madrid lørdag 20.45 (Viasat 4)

(FourFourTwo): Lørdagens Champions League-finale blir et nytt gjensyn med gamle rivaler for Juventus-back Dani Alves (34).

Brasilianeren tilbrakte åtte sesonger i Barcelona før inneværende sesong, og lite smaker nok bedre enn å vinne Champions League-gull på bekostning av Real Madrid.

Før finalen har Alves skrevet et langt innlegg som er publisert på The Players Tribune. Der forteller han blant annet at han fortsatt er Barcelona-fan og at han jublet da gamleklubben gikk videre etter 6-5-thrilleren mot Paris Saint-Germain.

Barcelona er fortsatt i blodet hans, og han forteller også at han lovet styret i klubben noe før han dro til italiensk fotball.

«Før jeg dro til Juventus, lovet jeg styret i Barcelona en siste ting. Jeg sa: «Dere kommer til å savne meg». Jeg mente ikke som spiller. Barca har mange utrolige spillere. Det jeg mente var at de kom til å savne ånden min. De kom til å savne omsorgen jeg hadde for garderoben. De kom til å savne alt jeg ofret hver gang jeg tok på drakta», skriver Alves.

I storform

Juventus og Barcelona møttes som kjent i kvartfinalen, hvor det italienske maskineriet vant 3-0 sammenlagt. Det var tøft for Alves å slå ut katalanerne. Neymar gråt etter tapet, og en del av Alves følte han måtte gjøre det samme. Han kaller fortsatt landsmannen Neymar for «bror».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer