Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Juventus-stjerne tror Genoa blir langt tøffere å slå enn Man City

- Vanskeligere i Serie A.

TØFF MOTSTAND: Juventus' Martin Caceres tror det blir tøfe å møte Genoa i helga. Her etter scoring mot Napoli tidligere i år. Foto: REUTERS / Ciro De Luca  / NTB Scanpix
TØFF MOTSTAND: Juventus' Martin Caceres tror det blir tøfe å møte Genoa i helga. Her etter scoring mot Napoli tidligere i år. Foto: REUTERS / Ciro De Luca / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Juventus fikk en etterlengtet opptur med 2-1-triumfen mot Manchester City i Champions League tirsdag. Den godfølelsen skal brukes til å rette opp en svak ligastart.

Den regjerende italienske mesteren står uten seier i serie A etter tre serieomganger. Ett fattig poeng så langt plasserer Torino-klubben på en meget beskjeden 16.-plass på tabellen.

Forsvarsspiller Martín Cáceres peker på at laget merker tydelig forskjell på kamper i den hjemlige ligaen og mesterligaen. Han spår en tøff kamp mot Genoa i helgen.

Ladet batteriene - Vi vet vi er et godt lag, det viste vi i Manchester. Men Serie A er vanskeligere. I Europa får vi mye mer rom, og kampene blir langt mer åpne, men slik blir det ikke mot Genoa, sier han til klubbens egen TV-kanal.

Midtbanespilleren Juan Cuadrado, som er utlånt til Juventus fra Chelsea denne sesongen, tror mesterligaseieren gir laget et løft.

- Vi har ikke startet sesongen bra, men dette ladet batteriene, sier han.

Inter er det eneste ubeseirede laget i den italienske toppserien så langt. Sist helg sikret mannskapet til Roberto Mancini seg en meget viktig og prestisjetung seier i lokaloppgjøret mot Milan. Fredy Guarín ble matchvinner.

Stor overraskelse Søndag er Chievo motstander på bortebane. Det kan bli vanskelig nok. Laget til Rolando Maran har vært den store overraskelsen så langt. Åtte mål på tre kamper gir annenplass på tabellen, to poeng bak ledende Inter.

- Inter er et godt lag i god form, men vi har planer om å fortsette vår gode flyt, sier Chievos albanskfødte spiss Përparim Hetemaj til sportsavisen Gazzetta dello Sport.

Milan møter på sin side Palermo lørdag.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!