GAMLE LAGKAMERATER: Mats Møller Dæhli og Paul Pogba under tirsdagens kamp mellom Norge og Frankrike. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE / NTB Scanpix
GAMLE LAGKAMERATER: Mats Møller Dæhli og Paul Pogba under tirsdagens kamp mellom Norge og Frankrike. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE / NTB ScanpixVis mer

Juventus-stjernen om Dæhli: - Han har mye kvalitet, og kan bli en klassespiller

Paul Pogba var glad for å se nordmannen.

Frankrike - Norge 4-0 (1-0)

PARIS (Dagbladet): - De har jo veldig mange gode spillere, på benken også, så de blir farlige i VM.

Mats Møller Dæhli (19) ble imponert over Frankrike tirsdag kveld. Han mener Les Bleus var mye bedre enn Norge.

- De er en del bedre enn oss, det kan du se. Men vi må møte de beste, og teste oss mot de beste. Vi må bygge noe nytt her og vi må jobbe med det vi skal for å bli klar til kvaliken, sier Dæhli til Dagbladet.

En av kampens store spillere var Juventus-stjernen Paul Pogba.

- Du kan jo se, en fantastisk fysikk. Han scorer mål, og så legger han seg bare dypt og triller ball resten av matchen. Han er en klassespiller, sier Dæhli.

Paul Pogba (21) og Mats Møller Dæhli spilte sammen i Manchester United. Og Dagbladet fikk noen ord med den franske stjernen etter kampen i Paris.

- Jeg sa bare gratulerer. Jeg gratulerte ham for hva han har gjort. Han er en veldig god spiller. Han har forbedret seg mye. Jeg vet at han spiller i Cardiff, sier Pogba om Dæhli.

Han var glad for å se sin tidligere medspiller i United.

- Jeg sa til han at han må fortsette å trene og gjøre sitt beste. Han har mye kvalitet, og kan bli en topp, topp spiller, sa Pogba på flytende engelsk.